Svečanom dodjelom nagrada danas u 19 sati u Gradskom kazalištu Žar ptica završava međunarodni 12. Naj, naj, naj festival. Najboljom predstavom Festivala proglašena je 'Znaš li zviždati Johanna' u izvođenju Kazališta Virovitica

Na ovogodišnjem 12. Naj, naj, naj festivalu žiri u sastavu Helena Buljan, Helena Braut, Mira Muhoberac, Aida Bukvić i Ivo Knezović nakon odgledanih 13 predstava u konkurenciji dodijelio je 10 zlatnih Žar ptica u slijedećim kategorijama:

>> Dočekajte Uskrs uz 555 originalnih darova

>> Provjerite što vam je zapisano u zvijezdama

1. Nagradu za najbolju predstavu u cjelini dobila je predstava 'ZNAŠ LI ZVIŽDATI JOHANNA' - Kazališta Virovitica iz Virovitice.

2. Nagradu za najbolju režiju dobio je BJARNE SANDBORG za predstavu 'PJESME S VISINA' u izvođenju Teatra Refleksion iz Danske.

3. Nagradu za najboljeg glumca dobio je MLADEN KOVAČIĆ za ulogu u predstavi 'Znaš li zviždati Johanna' Kazališta Virovitica iz Virovitice.

4.Nagradu za najbolju glumicu dobila je LISA GERTUM BECKER za ulogu u predstavi 'Pjesme s visina' Teatra Refleksion iz Danske.

5. Nagrada za najbolju sporednu žensku ulogu dobila je NATAŠA KOPEČ za ulogu u predstavi 'Lažeš Melita', kazališta Žar ptica iz Zagreba.

6. Nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu dobio je BRUNO KONTREC za ulogu u predstavi 'Lažeš Melita' kazališta Žar ptica iz Zagreba.

7. Nagradu za najbolju scenografiju dobila je SOFIE FAURSCHOU HASTRUP za predstavu 'Pjesme s visina' Teatra Refleksion iz Danske.

8. Nagradu za najbolju glazbu dobio je DARKO HAJSEK za predstavu 'Lažeš Melita' kazališta Žar ptica iz Zagreba.

9. Nagradu za najbolju kostimografiju dobili su LIRON GAT I ADAM KELLER za predstavu 'Nešto predivno će se dogoditi' Orna Porat Theater iz Izraela.

10. Nagradu za najbolji vizualni identitet dobila je predstava 'Nešto predivno će se dogoditi' ORNA PORAT THEATER iz Izraela.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju