Novinarka i voditeljica Sporta u Dnevniku Nove TV Anita Kajtazi Roth jučer je rodila sinčića. Presretna mama i njezin suprug Sergej svoje će prvo dijete najvjerojatnije nazvati Mitja

Sportska novinarka i voditeljica u Dnevniku Nove TV Anita Kajtazi Roth danas je u Zagrebu rodila sinčića. Ona i suprug Sergej su presretni zbog dolaska prinove u obitelj, a saznajemo da će sinčića najvjerojatnije nazvati Mitja.

Iako je kao djevojčica maštala o tome da postane veterinarka, djetinjstvo ispunjeno sportskim aktivnostima obilježilo je put šarmantne novinarke i voditeljice Anite Kajtazi Roth.

>> Baby boom u redakciji Dnevnika Nove TV

Anita od samog početka čini dio tima Informativnog programu Nove TV kao novinarka i voditeljica Sporta u Dnevniku Nove TV, izvještavjući o najvažnijim sportskim događajima.
Anita je već kao 18-godišnjakinja počela raditi u Sportskim novostima, te je pratila juniorsku nogometnu, drugu i županijsku ligu.

Nogomet, područje za koje se specijalizirala, pratila je i tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva, te vodila druge sportske emisije Nove TV.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju