2012. godinu brojne poznate ljepotice pamtit će po uspješnim glumačkim pothvatima, glazbenim ostvarenjima kao i brojnim drugim priznanjima struke i publike, no ipak najvažniji događaj u njihovim životima svakako je novi član obitelji. Doznajte tko je sve sudjelovao u baby boom priči 2012. godine

Beyonce, Adele, Megan Fox, Uma Thurman, Gisele Budchen i još brojne druge ljepotice koje već godinama zahvaljujući upornom radu i talentu završavaju na listama najmoćnijih dama iz svijeta bogatih i slavnih ovu godinu definitivo neće pamtiti samo po poslovnim ostvarenjima.

>>Beyonce ponosno pokazala malenu ljepoticu

Rođenje djeteta njihov je najveći trijumf zbog kojega su karijere ostavile na čekanju i zbog kojeg se ne ustručavaju pokazati svoja umorna lica daleko od svjetala reflektora.

>>Severina: Bijela boja za mamu i sina

A jednakom brzinom kojom njihova djeca postaju najtraženija i najfotografiranija lica, ove novopečene mame skidaju nakupljene kilograme i spremno pokazuju nevjerojatna isklesana tijela.

I dok neka nova lica tek novorođenih beba kao i linije novopečenih mama tek iščekujemo uživajte u pogledu na mame koje su obilježile 2012. godinu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju