Na koji način opremiti stan ili ured, koji su novi trendovi u uređivanju kuhinje i kupaonice, koje su boje i materijali u izradi namještaja 'in', samo su neka od pitanja na koja će uspješno odgovoriti 37. Ambienta. Darujemo vam 15x2 ulaznice!

Ambienta, međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održava se od 13. do 17. listopada.

Zadovoljna vas vodi na Ambientu!

Pošaljite svoje podatke na zadovoljna@novatv.hr i osvojite 15x2 ulaznice za Ambientu.

Sajam predstavlja veliku raznolikost proizvoda, dizajna, materijala i stilova što odlično oslikava ovu granu industrije. 520 izlagača od kojih 273 iz inozemstva predstavit će u 15 paviljonu Zagrebačkog velesajma namještaj za stanovanje, kuhinje i kupaonice, urede kao i namještaj za opremanje objekata, proizvode i opremu za unutarnje i vanjsko uređenje, repromaterijale, strojeve i alate za drvnu industriju te ostale proizvode.

Ambienta se održava pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske i Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Republike Hrvatske.

Osim domaćih izlagača ove će godine sudjelovati i strani izlagači iz Austrije, Belgije, Bosne i Hercegovine, Brazila, Češke, Francuske, Indije, Italije, Kosova, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, Poljske, Rumunjske, Rusije, Senegala, Slovenije, Srbije, Španjolske, Švicarske i Turske.

Zahvaljujući svom poslovnom i snažnom promotivnom karakteru Ambienta je pravo mjesto susreta ponude i potražnje, proizvođača, trgovaca, stručnjaka, poslovnih ljudi, krajnjih korisnika i medija.

Ambienta je važna za razvoj kulture stanovanja uopće, pa pored izlagača namještaja okuplja sve više izlagače proizvoda za uređenje interijera. Svoje mjesto nalazi i prateća industrija, posebno ona strojeva i repromaterijala.

Uz izložbeni se dio tradicionalno organiziraju brojna stručna i prateća događanja. Među njima se svojim značenjem posebice ističe Poslovni klub, susret gospodarstvenika iz drvno-prerađivačke grane s predstavnicima Vlade, koji ove godine za temu ima: Značaj sektora šumarstva i prerade drva u izlasku iz krize. Tu je i međunarodno savjetovanje na temu – Prijenos znanja u praksu kao put izlaska iz krize, a održat će se i stručni skup za nastavnike srednjih škola u obrazovnom podsektoru – Prerada i obrada drva Domaći proizvod u funkciji zdravlja, kao i onaj za arhitekte – Moderni interijeri–dizajn i tehnologija u službi opremanja. Teme okruglih stolova su: Trgovci i HDI, Certificiranje proizvoda domaće drvoprerađivačke industrije, Kako iskoristiti sredstva Eu za razvoj domaće industrije. Svoje će mjesto naći i brojna predavanja, seminari, prezentacije.

Na kraju Sajma najuspješnijim izlagačima bit će dodijeljene nagrade i priznanja Mobil optimum - za najuspješnije oblikovane i tehnološki izrađene proizvode, te za cjelovitost ukupnog nastupa i za najbolje ambijentalno izlaganje.

Za široku publiku se organiziraju nagradna igra i kviz preko facebooka. Pripremaju se brojne atrakcije: izložba radova učenika strukovnih škola i Šumarskog fakulteta, izložba postera, prototipova namještaja i opreme za dječje vrtiće, restauratorska radionica za drvo, međunarodna izložba keramike i stakla.

Cijene ulaznica :
Ulaznica radnim danom do 13 sati 35,00 kuna
Ulaznica radni dan od 13 sati i subota i nedjelja 25 kuna

Radno vrijeme sajma : od 9 do 19 sati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju