Film redatelja Dalibora Matanića 'Majka asfalta' donosi potresnu i svakako atipičnu božićnu priču koja će vas istovremeno oduševiti i rastužiti. Darujemo vam 5x2 ulaznice!

Ovo je priča o Mare koju igra glumica Marija Škaričić i Janku kojeg je utjelovio Janko Popović Volarić čiji se mladi brak raspada. Mare će biti primorana krenuti u avanturu s njihovim sedmogodišnjim sinom Brunom po hladnim zagrebačkim ulicama i jednu pomoć će im pružiti usamljeni zaštitar Milan kojeg glumi Krešimir Mikić koji cijeli život žudi za ljubavlju i obitelji.

Vodimo vas u kino!

Film redatelja Dalibora Matanića je najatipičniji božićni film koji je svoju premijeru imao 8. prosinca u Moviplexu. Zadovoljna i Continental film daruju 5x2 ulaznice za 'Majku asfalta'  Denisu Vukmaniću, Jerini Špoljarić, Ivani Blažević, Zvobčici Grgić i Ani Kenjerić.

Film možete pogledati od ponedjeljka 13. pa sve do srijede 22. prosinca

'Film je stigao u kina u danima kad se puno govori o obiteljskom nasilju, kad u društvu postoji niz problema, a istodobno ljudi opet kreću u bjesomučne božićne kupnje', rekao je redatelj Dalibor Matanić.

>> 'Dalibor Matanić ima u sebi jednog zaigranog dječaka!'

Film je nadahnut jednim novinskim člankom otprije nekoliko godina, a riječ je o istinitoj i vrlo tužnoj priči.

'Ono na čemu sam zahvalna i što je za mene 'bingo' jest da nisam morala raditi nešto što ne volim, nego sam dobila odličnu ulogu i radila sa zaista sjajnim ljudima. Nalazili smo se puno prije početka snimanja, improvizirali, razgovarali, tražili razna rješenja. Ulogu sam pripremala pomalo, nekim svojim ritmom, u lijepoj suradnji', rekla je glavna glumica Marija Škaričić.

U  prvih 11 mjeseci 2010. godine u Hrvatskoj je ubijeno 16 žena i 2 djevojčice, a Marija to komentira činjenicom da je ljudsko ludilo u drastičnoj uzlaznoj putanji i, nažalost, ne vidi nikakvu naznaku da bi se nešto moglo promijeniti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju