Uskrsni blagdani su iza nas pa je sada i pravo vrijeme da fotografije pretvorite u trajne uspomene. Provjerite tko su dobitnici iPokloni nagrada!

Jednim klikom vodimo vas do nagrada koje čitateljicama portala Zadovoljna.hr daruju iPokloni. Izradite originalne uskršnje darove, razveselite članove obitelji i uživajte u uspomenama s prigodnim motivima.

>> Hranjive, ukusne i zdrave: Uživajte u sezoni šparoga

>> 6 ideja kako pametno trošiti novac

Tko prvi njegov iPoklon! 555 nagrada za vas!
iPokloni čitateljicama portala Zadovoljna.hr daruju svaki dan po jedan fotoalbum iFotoA5 i to prvoj prijavljenoj čitateljici tog dana, 547 foto razglednica s uskršnjim motivima, a kao glavnu nagradu darujemo fotoknjigu iAlbum A4 s tvrdim koricama.

Glavnu nagradu - fotoknjiga iAlbum A4 dobila je Sanela Tot.

Fotoknjige iFoto A5 dobili su:
Martina Katušić
Suzana Jedvajić
Ivana Kovačićek
Hrvoje Kovačićek
Martina Puškarić
Branko Kovačević
Milan Popović

Svima koji su osvojili kod za izradu foto razglednice obavijest će stići na mail adresu.

Za izradu fotoknjiga kliknite ovdje, dok vas vesele razglednice na koje ne morate lijepiti marku i slati ih poštom čekaju ovdje ili ih možete izraditi putem iPhone aplikacije te iskoristiti fotografije koje već imate u svom telefonu.

U 3 koraka do originalnog dara
1. Sami postavite vlastite fotografije koje se zatim mogu aplicirati na proizvode koristeći već pripremljene razne stilove, predloške i podloge koje potpisuju profesionalni dizajneri.
2. Sve je on-line, bez skidanja podataka, a na stranicu se možete spojiti s bilo kojeg računala, koristeći svoje korisničko ime i lozinku.
3. Prilikom izrade fotoproizvoda moguće je koristiti već postojeće fotografije s Facebook-a, a moguća je razmjena fotografija između korisnika. Narudžbe fotoproizvoda izrađuju se u vrlo kratkom roku uz poseban naglasak na kvalitetu, te stižu poštom na odabranu adresu korisnika. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju