Udruga RODA poziva sve zainteresirane da se prijave za prodavatelje na rasprodaji rabljene dječje odjeće i opreme koje će se održati 10. 3. 2012. godine, na Zagrebačkom velesajmu, u paviljonu 7a, od 9 do 13 sati. Zbog velikog interesa, na Rasprodaji može prodavati samo ograničen broj prodavatelja do kojih Roda dolazi podjelom prodavateljskih šifri

Podjela prodavateljskih šifri će se održati u srijedu, 29. 2. 2012., od 12 do 15 sati isključivo putem internetskog obrasca koji će u navedeno vrijeme biti dostupan na stranicama www.roda.hr.

Na prijavu su pozvani svi zainteresirani za prodaju rabljenje dječje odjeće, opreme, igračaka, knjiga, trudničke odjeće i autosjedalica na Rodinoj proljetno-ljetnoj rasprodaji.

>> Sophie: Najprodavanija dječja igračka

>> 5 stvari na koje ne treba trošiti novac

Posebne prodavateljske šifre Roda će dijeliti zainteresiranima za prodaju isključivo dječje opreme (velikih stvari) i to najviše do 5 komada. Za tu šifru moguće je prijaviti se od srijede 29. 2. 2012. od 15 sati do srijede 07. 3. 2012. u 15 sati.

Odluče li se građani pak donirati rabljenu dječju odjeću, obuću i opremu, prijava nije potrebna. Dovoljno je doći na Velesajam, paviljon 7, u četvrtak 08. 3. ili petak 09. 3. od 11 do 14 sati i od 16 do 18 sati te predati svoju donaciju Rodinim volonterkama i volonterima.

Detaljna pravila Rodine rasprodaje možete pročitati na Rodinom internetskom portalu: http://tinyurl.com/PravilaRasprodaje

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju