Staklena boca Flaška proizvod je koji vam omogućuje veću kvalitetu življenja, bolje zdravlje i čuva okoliš. Koristeći je štedite novac, a čista i termički uvijek zaštićena voda uvijek može biti nadohvat ruke

Plastične bočice s vodom u najboljem slučaju koristimo nekoliko puta i onda ih bacamo, odnosno u velikoj mjeri zagađujemo okoliš.

Flaška je naše rješenje umjesto plastičnih bočica, govorimo li o zdravstvenoj, troškovnoj, društvenoj te problematici zaštite okoliša. Napravljena je od stakla koje je najprimjereniji materijal za čuvanje vode i kojeg se lako reciklira.

>> 7 razloga zašto je voda izvor života

Namijenjena je redovnom ispijanju vode iz vodovoda čime se može smanjiti zagađenje okoliša odnosno količina otpada i upotrebe energije.

Opremljena je sa zaštitnom navlakom koja je štiti od udaraca, svjetlosti i utjecaja topline. Novi model od 0,5 l dodatno je pojačan čime je smanjena mogućnost razbijanja i oštećenja pa ju mogu koristiti i osobe pri sportskim aktivnostima.

Podaci o uštedi vode
Neke studije navode da Hrvati po stanovniku popiju u prosjeku 80 l vode u plastičnim bočicama godišnje, čija se cijena kreće oko 5kn (0,5l) tj. ukupno 800 kn.

>> 7 najnezdravijih napitaka koje bi trebalo izbjegavati

Tijekom četiri godine, koliko traje djelovanje Flaške, taj se iznos povećava na čak 3.200 kn. Cijena vode iz slavine na primjer u Zagrebu, stoji 13,42 kn/m3 što je za 80 l vode samo 1,07 kn! Dakle, računica je jednostavna: voda iz slavine je 745 puta jeftinija od vode iz plastične bočice.

Flašku je moguće kupiti u ljekarnama, trgovinama zdrave hrane i bio&bio trgovinama.

Želite li se i sami uvjeriti u sve prednosti ove posebne staklene boce potrebno je točno odgovoriti na pitanje – gdje je moguće kupiti Flašku? Odgovor glasi u trgovinama zdrave hrane i Bio&bio trgovinama, a sretna dobitnica je Monika Ivanić.

Čestitamo, ostalima želimo više sreće u sljedećoj igri darivanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju