Od prošlog mjeseca sve žene u najboljim godinama na kioscima mogu pronaći 'Ženska posla', svoju novu tiskanu prijateljicu. S njom se ponovno družimo od 15. prosinca kada izlazi drugi broj, ponovno ispunjen tekstovima o modi, kozmetici, ekologiji, uređenju doma i kulturi koje nećete samo prelistati, već im se uz jutarnju kavicu ili popodnevni čaj po nekoliko puta vraćati…

Novi časopis na kioscima! Ženska posla pravo su osvježenje na našem tržištu tiskovina!

Ženska posla neće iznevjeriti strastvene čitačice ženskih časopisa, jer tu ima i mode i ljepote i savjeta o uređenju doma i recepata, a prilozi o kulturi, ekologiji, kazališni osvrti i recenzije knjiga privući će i one koji nikada nisu čitali ženski tisak.

Odlični intervjui i duhovite kolumne, strane reportaže, putopisi, kao i originalna rubrika 'recesijski ormar' koja nas savjetuje kako prepraviti staru odjeću – sve su to aduti ovog uzbudljivog novog časopisa.

Umjesto tračeva i horoskopa Ženska posla svojim čitateljicama nude humorističnu kratku priču i feljton, a umjesto mršavih manekenki, modnu odjeću na fotografijama nose 'obične' žene koje su već dobrano zagazile u tridesete ili četrdesete.

Zaštitni znak magazina je Viki Vekslić, simpatični crtani lik duhovite i pomalo cinične dame u najboljim godinama koja nije ni mlada ni mršava, ali je zato šarmantna i neodoljiva.

Ženska posla doista nisu časopis koji se samo prelista, to je časopis za čitanje koji ćete poželjeti sačuvati.

Drugi broj na kioscima od 15. prosinca
. Stoga, gledajte i čitajte svoja Ženska posla!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju