Glumica Gwyneth Paltrow je odlučila pomoći zaposlenim majkama pa je na svojoj stranici Goop objavila listu savjeta koji mogu pomoći u organizaciji dnevnih aktivnosti te navela svoje roditeljske zadatke

Nije lako biti zaposlena mama, no ukoliko svakodnevne obaveze stavite na papir i organizirate se na najbolji mogući način vrlo je vjerojatno da ćete uspjeti. Tako to rade celebrity mame i prijateljice Gwyneth Paltrow i Stella McCartney.

Kako bi svojim obožavateljicama i svim mamama koje žongliraju s poslom i roditeljstvom pomogla, Gwyneth je na svojoj web stranici Goop dala nekoliko savjeta. Ono što je zaboravila napisati je da ima dadilju i kućne pomoćnice koje su uvijek uz nju i pomažu joj u odgoju šestogodišnje Apple i četverogodišnjeg Mosesa.

>> Gwyneth Paltrow to voli kratko i slatko

>> Što kad se roditeljski stavovi sukobe?

Savjeti Gwyneth Paltrow

1. Organizirajte dobro svoje vrijeme. Kad znam što radim iz sata u sat stižem obaviti više stvari.

2. Fokusirajte se na zadatak, tako ćete biti temeljiti.

3. Na vrijeme nabavite namirnice koje su vam potrebne za ručak, pogotovo za vikend. Najbolje je da već u petak sve imate u frižideru.

4. Kada djeca odu na spavanje pripremite im garderobu za drugi dan i provjerite je li sve spakirano u njihovim torbama za vrtić ili školu.

5. Vrijeme koje provodite u autu dok razvozite djecu u školu je odlično za obavljanje telefonskih razgovora, no ne zaboravite hands-free uređaj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju