Povodom otvaranja novog Meblo salona u Zagrebu (preko puta Avenue Mall-a), pozivamo vas da iskoristite promotivne popuste u svim Meblo salonima prodajnim mjestima diljem Hrvatske te u Meblo web shop-u

Promotivni popusti vas očekuju u Meblo salonima, Meblo web shopu te na svim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Riječ je o popustima od 10 do 30 posto na sve nove narudžbe u te do 50 posto na asortiman iz izloga salona. Sve ti plativo do 12 rata bez kamata!

Iz ponude bi izdvojili sjedeću garnituru Jumbo  iz linije Delta Salotti, vrhuskog dizajna kvaliete i udobnosti, na koju možete ostvariti promotivni popust od čak 25 posto. Riječ je o garnituri koja predstavlja spoj kvalitetnih dizajnerskih rješenja i udobnosti, sa ergonomskim sjedištem koje omogućava ispravan položaj tijela, udobnost i opuštanje.

Jumbo je multifunkcionalna garnitura s vrlo kvalitetnim ležajem na razvlačenje. Zbog jastuka koji su pričvršćeni na strukturu, te uzglavlja koje je smješteno u unutrašnjosti naslona, vrlo se jednostavno pretvara u ležaj.

Metalna struktura i žičana podnica te madrac sa oprugama napravljen od antialergijske pjene osiguravaju zdrav i kvalitetan san. Pomični naslon i rukonasloni, prilagodljive dimenzije te brojne nijanse koža ili tkanina omogućuju ovom inovativnom trosjedu uklapanje u svaki interijer.

Pored garniture Jumbo, valja izdvojiti i garnituru Blog koju Vam nudimo uz poseban promotivni popust od 30 posto. Riječ je o garnituri koja predstavlja spoj kvalitetnih dizajnerskih rješenja i udobnosti, sa ergonomskim sjedištem koje omogućava ispravan položaj tijela, udobnost i opuštanje. Naslon za glavu je pomičan što svakome omogućuje pronalazak optimalnog položaja glave.

Sjedeći dio garniture također se može izvući te na taj način prilagoditi Vašim zahtjevima. Garniture Jumbo i Blog mogu se naručiti u nekoliko različitih kombinacija – kao kut, veći ili manji trosjed, dvosjed ili četverosjed, fotelja, damski ležaj,.... Sve to u preko 50 različitih boja kože ili tkanine.
Kao posebnu pogodnost ističemo i popuste do 20% na program zdravog spavanja Jogi, gdje poseban naglasak valja staviti na madrace nove generacije kao što su Mosun, Dinamic i Lotus , te Jogi postelje Gracia i Merlin kao kompletna rješenja za kvalitetan san.

Atraktivne popuste od 15 do 30 posto nudimo i na Meblove kuhinje Astra i Sphera, vrhunskog dizajna i kvalitete. Ponuda Sphera i Astra kuhinja vrlo je široka i personalizirana, dok visoka komponibilnost elemenata dozvoljava da se kuhinja prilagodi vama, a ne vi njoj.

Kuhinje su opremljene najsuvremenijom tehnologijom, izuzetno funkcionalnim kutnim elementim na izvlačenje te bogatom ponudom accessoiresa.

Nikako ne smijemo zaobići popuste na tekstilni dio Meblo asortimana, koji uključuje dekorativne tkanine, tapete, foto tapete, dekorativne naljepnice i vješalice te razne gotove proizvode popust dekorativnih jastučića, prekrivača, podnih prostirki i sl.

Posebno ističemo popust od 25 posto na dekorativne naljepnice i vješalice iz programa Caselio, 20 posto popusta na tapete Marburg te 30 posto promotivnog popusta na novu liniju tapeta i dekoracija Multicomm.

Za one koji još uvijek nisu opremili svoje vrtove, balkone ili terase za predstojeću sezonu, nudimo i popust od 15% na cjelokupni vrtni asortiman koji uključuje proizvode od tikovine, keruinga, akacije, aluminija.

Popuste možete iskoristiti u najbližem Meblo salonu ili u Meblo web shop-u od 15.05.-15.06.2010. Stoga ne gubite vrijeme, već posjetite najbliži Meblo salon ili Meblo shop iskoristite ove posebne pogodnosti i odaberite kvalitetu po atraktivnim cijenama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju