Usred radnog vremena lete po zraku, trče po imaginarnim šumama i druže se s torbama koje pričaju. Oni su glumci koji daju glasove omiljenim likovima iz crtića

Sanja Marin, Mia Krajcar i Ranko Zidarić smo su neki od glumaca koji daju glasove omiljenim crtićima iz likova, a koliko uživaju u tom poslu otkrili su u emisiji Provjereno.

Ukoliko ste pomislili da je ovo lagano ili jednostavno grdno ste se prevarili, naime treba paziti na više faktora trebate čitati tekst u isto vrijeme pratiti otvaranje usta, gledati crtić te se uživjeti u ulogu, stvarno nije jednostavno.

Većinu sinkronizacija odrađuju akademski glumci stoga ne čudi što poznate glasove prepoznajemo iako su u novom tijelu. Glumica Sanja Marin tako poslije proba u kazalištu postaje Jagodica Bobica.

'Ima i ovakvih i onakvih uloga, ali snađemo se svi i veselimo se tom poslu.Baš nam je taj dio posla super', rekla je Sanja.

Mia Krajcar je također akademska glumica. Svojim glasom oživljava likove od studentskih dana. Uredski posao od osam do četiri natjerao bi je na skok sa zgrade.

'Došla sam i onda kad sam čula kojim glasom Dora govori rekla sam Isuse Bože pa nema šanse, i prošla sam na audiciji. Dvije epizode mogu odradit u komadu i za to mi treba sat i pol, nakon toga pola sata obavezno pauza jer mi je grlo suho', rekla je Mia koja posuđuje glas Dori.

Njihovi najžešći kritičari i najveći obožavatelji su djeca. Imali loš ili dobar dan posve je svejedno dok god unose život u njihove omiljene likove.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju