Tijekom najblještavijeg mjeseca u godini uživat ćemo u pripremanju delicija, kolačića, šopingu i nazdravljanju u krugu prijatelja i obitelji, no i u darivanju. Kako bi vam olakšali šoping predlažemo darove koji će razveseliti članice obitelji i prijatelje

Portal Zadovoljna.hr na svojim će vam stranicama uz savjete za blagdanski make-up, brzinske trikove koji će vas suziti kako bi uskočile u omiljenu haljinu te recepte za ukusne poslastice koje su jednostavne za pripremu, razveseliti i hrpom darova.

Budite s nama i dopustite nam da vam prigodnim darovima kažemo hvala za vašu vjernost!

Uživajte u blagdanima uz odabrane naslove Mozaik knjige!

Zadovoljna.hr darivala je Kristinu Kemešić, Željku Arlavi, Moniku Sulemanović, Anu Mariju Pokos i Anelu Galić.

Knjiga je jedan od najljepših darova zato vam i mi darujemo naslove koje možete ljubomorno zadržati za sebe ili ih podijeliti s mamom, sestrom ili prijateljicom. Paketi neodoljivih naslova natjerat će vas da dva puta razmislite o tome!

Sarin ključ i Sestra
Dva izvanredna naslova čekaju vas u jednom paketu. Dirljiv roman 'Sarin ključ' koji ćete pamtiti cijeli život progovara o krivnji i važnosti sjećanja. Doživio je veliki svjetski uspjeh, objavljen je u četrdeset zemalja i prodan u više od tri milijuna primjeraka. Prema romanu snimljen je i istoimeni film s Kristin Scott Thomas u naslovnoj ulozi.

Roman 'Sestra' mlade spisateljice Rosamud Lupton jedan je od najprodavanijih debitantskih romana u britanskim knjižarama svih vremena. Iako nije pisan kao tipično žanrovsko ostvarenje, vjerojatno je i jaki upliv krimića priskrbio romanu brojnu publiku širom svijeta.

Biser Kine i Crvena azaleja
Autobiografski roman 'Crvena azaleja' kineske spisateljice Anchee Min, koja ga je napisala nakon odlaska u SAD, upečatljivo je i iznimno napeto svjedočanstvo o odrastanju u razdoblju 'kulturne revolucije' Mao Ce Tunga. Uz njega uživajte u romanu 'Biser Kine', ambiciozni roman u kojem Anchee Min oživljava lik odvažne i strastvene žene koja je voljela zemlju svog djetinjstva i koju se u Kini danas slavi kao suvremenu junakinju.

Cic i svila i Mala torba, velika sloboda
Dvije domaće autorice u jednom paketu su Sanja Pilić koja je za zbirku priča 'Mala torba, velika sloboda', rekla je da je za tu zbirku izabrala svoje nagrađivane i ponajbolje priče, od starijih i ozbiljnijih do novijih i duhovitijih, a prednost im je što se u njima pronalaze mnoge žene.

Autorski izbor priča napravila je i Julijana Matanović za knjigu 'Cic i svila', u koju je uvršteno 19 priča iz više njezinih knjiga, a najviše iz uspješnice 'Zašto sam vam lagala'.

Za mamu i kćer!
Gospa od 7 brežuljaka i Maša i nova učenica
Povijesni ljubavni roman 'Gospa od 7 brežuljaka' smješten u planinskome dvorcu izvan Rima, Lucrezia Borgia rodila se u najozloglašenijoj obitelj u povijesti. Njezin otac, koji će postati papa Aleksandar VI. toplo je primio svoju prvu kćer, a braća Cesare i Giovanni također je obožavaju. Ali izopačene i nasilne ulice prijestolnice, druga su priča: obitelji Borgia ljudi se boje, a Lucrezijin otac živi u skladu sa svojim glasom 'najputenijeg muškarca svojega vremena'. Djevojčice će pak uživati u knjizi 'Maša i nova učenica'.

U Mašin će razred doći nova učenica. Neki učenici zbog toga neće biti sretni.
Maša zna da se novoj učenici mora zaželjeti dobrodošlica.
Hoće li uspjeti u tome?

Božićna knjiga i Dnevnik dobrih anđela
'Božićna knjiga' opisuje kako tijekom Božićnih blagdana ukrasiti dom, izraditi darove, zamotati ih i pripremiti blagdansku trpezu, a da pritom proizvedemo što manje otpada i provedemo što manje vremena u trgovačkim centrima.

Za najmlađe tu je 'Dnevnik dobrih anđela'. Omiljena dječja spisateljica Sanja Polak u svojoj knjizi vodi djecu u čarobni svijet anđela. Knjiga je namijenjena svim klincima i klincezama koji vole čitati, a sada će imati prilike uživati u dogodovštinama jednog 3. b razreda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju