Njega dječje kože u prvim mjesecima posebno je važna svim majkama pa i Bojani Gregorić Vejzović koja se odazvala događanju pod nazivom 'Špica uz Bébé' te se upoznala s bio kozmetikom za njegu dječje kože

BIO kozmetika za njegu dječje kože Cattier Bébé konačno je dostupna i u Hrvatskoj što je izmamilo osmijeh na lica mnogih majki koje sada svoj eklince i klinceze mogu njegovati kozmetikom koj asadrži 100 posto prirodne sastojke.

Poznate hrvatske majke, iznimno prirodne ljepote i neodoljivog šarma, Sanja Doležal i Bojana Gregorić Vejzović podržale su trend korištenja 100 posto prirodnih sastojaka s BIO certifikatom i potpisom etičkog poslovanja, te su se ponovno pokazale kao prave trendsetterice i opinion leaderice s iznimnim osjećajem za društvenu odgovornost, čak i kada je riječ o kozmetici.

Više nema straha od parabena, GMO sirovina i ostalih sumnjivih ili štetnih sastojaka u kozmetici jer je francuska dječja BIO kozmetika Cattier Bébé napokon dostupna i to po zavidno pristupačnim cijenama. Proizvode možete pronaći u ljekarnama odabranim ljekarnama diljem Hrvatske.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju