Jedan od najboljih načina opuštanja i uživanja u društvu bolje polovice je svakako odlazak u wellness centar. Na popisu destinacija uskoro će se naći još jedan luksuzni hotel s četiri zvjezdice i odličnom ponudom

Novi hotel s četiri zvjezdice i kongresnim centrom uskoro će se početi graditi u Termama Tuhelj.

U 2011. godinu ulaze s novom investicijom u visini od 12 milijuna kuna, koja se odnosi na izgradnju novog hotela koji će se nadovezati na postojeći.

Terme Tuhelj kao vodeći centar hrvatskog kontinentalnog turizma na takav su se korak odlučile kako bi udovoljili zahtjevima tržišta, sve većem broja gostiju, kako poslovnih tako i gostiju orjentiranih prema wellness i spa ponudi.

Novi smještajni kapaciteti uključivat će 130 dvokrevetnih soba (od čega 12 apartmana) te moderan polivalentni kongresni centar. U sklopu projekta proširit će se i postojeći wellness centar izgradnjom dodatnih sauna. Planirani završetak investicije je početkom 2012. godine.

Tijekom ove godine Hotel Terme Tuhelj je već 4. godinu za redom proglašen najboljim hotelom s tri zvjezdice u kontinentalnom dijelu Hrvatske od strane HGK, a zahvaljujući dodatnoj kategorizaciji hotel je dobio i posebnu kategoriju kao wellness hotel.

Terme Tuhelj primile su i priznanje Best Buy Aword za wellness i kupalište, kao destinacija s najboljim omjereom cijene i kvalitete u Hrvatskoj po mišljenju korisnika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju