Miljenica Hollywooda Jessica Alba u svojoj misiji da svijet učini boljim mjestom za življenje ustraje svakim danom, a na tom putu ima i najvjerniju sljedbenicu kćerkicu Honor. Igračke, dječje sjedalice i hranilice bile su samo neke od predmeta koje su poznata mama i kćerkica donirale zakladi za siromašne obitelji na Beverly Hillsu

Iako ih najčešće možemo vidjeti u igri i druženju uvijek modno usklađene što su bile i ovoga puta pojavivši se u ležernom izdanju, Jessica u dugačkoj crnoj suknji a malena Honor u mini izdanju iste u jarkoj žutoj boji, u prvom planu ipak je bio njihov zajednički pothvat.

>> Honor Marie: Mini kopija Jessice Albe

Malena Honor se s osmijehom na licu odvajala od svojih omiljenih igrački koje su ona i njezina jednogodišnja seka prerasle. Ponosna mama Jessica s rukama punih dječjih sitnica pratila ju je na putu prema zakladi za siromašne obitelji.

>> Honor i Jessica: Na paparazze s omijehom

Glumica je naime na polju kvalitetnijeg načina života angažirana već dugi period. Njezina linija ekoloških proizvoda za djecu koji ne sadrže nikakve kemijske niti toksične sastojke doživjela je veliki uspjeh.

Nedavno je izdala knjigu 'Honest Life' čime je postala dio ekološki svjesnih zvijezda koje su svoju popularnost odlučile koristiti u puno pametnije svrhe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju