Emisija 'Mamin svijet' namijenjena je ženama u različitim stadijima trudnoće i roditeljstva. Edukativnog je karaktera koja pokriva široki spektar tema za koje se posebno zanimaju trudnice, rodilje i majke

Magazin koji možete gledati na programu Doma TV obuhvaća teme vezane za sam početak trudnoće, razdoblje svih mjeseci trudnoće (što se sve zbiva s organizmom u pojedinom mjesecu, kakve komplikacije mogu nastati), pa sve do samog poroda i prvih rodiljnih godina.

Roditelji u ovoj emisiji imaju priliku saznati odgovore na brojna pitanja koja se odnose na odgoj beba i djece sve do osnovnoškolskog uzrasta. Voditeljca Maminog svijeta je Mirna Maras Valentić.

>> Prvi dani s bebom i zdrav razum - zvuči nespojivo?

>> Odabrali ste naj bebu prosinca!

U prvoj emisiji Mamin svijet proveo je jedan dan s trudnicom prateći aktivnosti tijekom raznih stadija trudnoće. Na jedno od najljepših razdoblja života osvrnut će se iskusna majka koja je više puta na svijet donijela bebu.

U reportaži o dječjoj štednji roditelji mogu saznati kako djeci usaditi zdravu naviku da budu štedljivi od najranije dobi.

Mamin svijet donosi savjete o pravilnom postavljanju auto sjedalica kao i jednostavne recepte za dječje obroke. U stalnoj rubrici 'Pitajmo stručnjaka' ekipa je od stomatologa saznala odgovore na pitanja s kojima se susreću roditelji.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju