Mlada mama Mirna Maras vraća se na male ekrane u emisiji 'Mamin svijet'. Otkrila je kako je voditeljski posao poput vožnje biciklom jer se ne zaboravlja te da ju iako uživa u obvezama najviše veseli osmijeh sina Nike kad se vrati kući

Ponovno ste pred malim ekranima, no ovaj put u ulozi voditeljice emisije ‘Mamin svijet’ na Doma TV-u. Kako ste se nakon porodiljne pauze snašli u ulozi voditeljice?

Da, ponovno sam na malim ekranima i zbog toga sam jako sretna. Zadovoljna sam svojim novim angažmanom jer se direktno tiče moje nove uloge, dakle i sama sam posljednjih godinu i pol dio maminog svijeta. Sada vidim da je ovaj posao kao vožnja bicikla, nikad se ne zaboravlja. Drugim riječima, nisam osjetila da sam tako dugo izbivala. Zaista uživam.

Jesu li vam osobna iskustva majke pomogla u radu na ovom projektu?

Svakako da jesu, jer u svakoj temi mogu pronaći sebe ili rješenje nekog određenog problema. Sviđa mi se što se u emisiju mogu uključiti i gledatelji sa svojim problemima i nedoumicama, a mi smo tu da im pomognemo.

>> Mirna Maras vodi vas kroz 'Mamin svijet'

>> Mirna Maras je tako seksi u crnom

Mama ste dječačiću Niki, koliko ste i sami gledali slične emisije u potrazi za savjetima?

Emisiju ovog tipa dosad nisam pronašla na malim ekranima, ali sam se zato dosta informirala putem knjiga i časopisa. Naravno, i savjeti prijateljica uvijek su dobrodošli. Zato je dobro da danas majke imaju i TV emisiju za sebe, a to je Mamin svijet.

Na koji način će emisija 'Mamin svijet' pomoći mladim majkama?

Emisija će biti informativna, savjetodavna, ali i zabavna. Pokrit će sve teme koje s tiču trudnoće, poroda, beba, djece… a ja ću kao majka roditeljima prenijeti roditeljske emocije koje svi u ovoj lijepoj ulozi djelimo.

Otkrijte nam najbolji savjet koji ste dobili, a uistinu vam je pomogao u odgoju sina!

Nema posebnog savjeta, kao ni recepta za uspješan odgoj djeteta. Ja se radije vodim onom da sve što radimo radimo s puno ljubavi.

S obzirom na vaš novi angažman kako će sada funkcionirati vaša obitelj? Tko će najviše voditi brigu o sinu?

Ja već neko vrijeme radim u jednoj tvrtki koja se bavi marketingom, pa smo već s dolaskom jeseni angažirali jednu gospođu koja čuva Niku. Jako sam sretna što imam osobu od povjerenja, a i on ju jako voli. Najdraži trenutak u danu mi je kada dođem kući, a moj mi mališan mi s osmjehom na licu potrči u zagrljaj. Nema ljepšeg osjećaja… to zna svaki roditelj.

Emisiju 'Mamin svijet' možete pogledati 9. siječnja u 18.40 sati na Doma TV-u.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju