Nakon glumaca, pjevača i medijskih lica, u Svetom su se Martinu danas okupile samo pripadnice nježnijeg spola - Natali Dizdar, Nevena Rendeli i sestre Ivana i Marija Husar, a sve kako bi odradile četvrti set snimanja humanitarnog kalendara 'Male i veke zvijezde'

Pjevačici Natali Dizdar, ni rano ustajanje, ni dalek put iz Zadra do najsjevernije hrvatske točke, Svetog Martina, nije spriječilo da na setu zasvira sa svojom partnericom Dorom. '

Akcija je super, drago mi je da sudjelujem, mislim da stvarno nije neka investicija pomoći ovim klincima kod kupnje kalendara. Preslatki su, i uistinu mislim da radite dobro djelo ako kupite kalendar, jer je ipak cijeli ovaj koncept humanitarani, dodala je Natali.

Sestre Marija i Ivana Husar svojim su dosadašnjim humanitarnim angažmanom kao ambasadorice Udruge za autizam zaslužile raj- na današnjem su im setu društvo pravili mali anđeli Petar, Goran i Luka. 'Pomaganje nam nije strano, posebice kad su djeca u pitanju, i to nam, nadam se nikad neće biti strano' rekla je Ivana Husar, te dodala da su djeca najvažnija i koliko god im treba pomoći, da im treba pomoći.

Bio je ovo posljednji dan snimanja u Spa & Sport Resortu Sv. Martin, što ne znači da je ovdje priča i završena. Prvi korak prema tome cilju bit će promocija ovog humanitarnog kalendara „Male i velike zvijezde“, te izložba fotografija sa seta koja će popratiti taj zvjezdani događaj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju