Vesela dječja lica razlog su za osmijeh u svako doba dana, a na stranicama Zadovoljne.hr njihovi osmijesi mogu im donijeti nagrade. Šaljite nam fotografije djece i svaki mjesec netko će se razveseliti daru koji najmlađima poklanjaju Egmont i iPokloni!

Od ožujka mališani će uz darove Egmonta uživati i u super iznenađenjima koja pripremaju iPokloni. Svaka fotografija objavljena u galeriji dobiva 50% popusta na uslugu izrade fotoknjige , a pobjednik mjeseca, odnosno beba čija je fotografija prikupila najviše glasova na dar dobiva fotoknjigu gratis.

Šaljite nam fotografije!
Klinci i klinceze su neodoljivi, smiješni i skloni nestašlucima. Najviše uživaju u društvu roditelja koji svaki njihov korak i pokret bilježe fotoaparatima.

Roditelji, šaljite nam fotografije vaših klinaca na adresu zadovoljna@novatv.hr i ne zaboravite navesti podatke djeteta. Fotografije ćemo objaviti u galeriji Beba mjeseca, a vi ćete svojim klikovima odabrati dijete koje ćemo nagraditi.

Šaljite nam fotografije djece i svojim klikovima odaberite naj bebu mjeseca koju ćemo razveseliti nagradom!

Nagrade Egmont edukativnog su i zabavnog sadržaja i vjerujemo kako ćete vi i vaša djeca uživati u zajedničkoj igri, a nagrade iPoklona lijepa su uspomena koja će oduševiti cijelu obitelj.

Glasajte za fotografije u fotogaleriji za mjesec ožujak 2012., a nagrade za bebu koja skupi najviše glasova, zajedno s našim čestitkama stižu na njezinu adresu.

Šaljite nam fotografije, neka se i vaši mališani smješe sa stranica Zadovoljna.hr!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju