Uredan i dobro organiziran ormar san je svake pripadnice ljepšeg spola, a zakoračiti u oazu odjeće i obuće u kojoj ćete u svakom trenutku znati gdje se što nalazi nije toliko nedostižan san. Sve dok ne pronađete svog facu koji će vas iznenaditi ormarom po vašim mjerilima bacite se na organizaciju postojećeg


Ormar skriva sve tajne vašeg izgleda, od omiljenih komada odjeće do najdražeg nakita i modnih dodataka. Ukoliko nije organiziran i posložen, uzročnik je glavobolja i to iz razloga što u njemu nikada ne možete pronaći ono što vam treba, a znate da je unutra. Kako bi konačno na posao odlazili s osmijehom i u kombinaciji odjeće kojoj želite organizirajte svoj ormar.

Organizirajte modne dodatke
Košare s pregradama odlične su za uređenje ladice ili dijela ormara u kojem držite modne dodatke. Nabavite ih i bacite se u akciju 'čišćenja'. Pozdravite se s naušnicama i ogrlicama koje više ne nosite i remenom koji vam je prekratak, a ostale dodatke uredno posložite. Prilikom sljedećeg odijevanja čeka vas pravo zadovoljstvo, dragocjeno vrijeme koje ste trošili na potragu za omiljenom ogrlicom sada ćete imati za isprobavanje nekoliko komada nakita.

Koristite vješalice
Uz malo mašte u svom ormaru možete napraviti pravu modnu reviju vješalica. nabavite one drvene ili plastične te se bacite na ukrašavanje satenskim trakama u boji. Ili jednostavno nabavite već ukrašene vješalice na koje ćete objesiti košulje, majice i haljine. Ukoliko imate mjesta u ormaru neka vam visi što više stvari kako bi izbjegli crte od slaganja. 

Vreće koje štede prostor
Vakumske vreće koje štede prostor odlične su za skladištenje deka, raznih pokrivača i sezonske dječje robice. Ušteda prostora je velika, a možete ih staviti i na vrh ormara s obzirom da u njih ne može prodrijeti prašina. U vakumske vreće nemojte stavljati odjeću od fine tkanine i odjevne komade koji se lako gužvaju.

Posložite stvari u kutije
Kako bi u svom ormaru napravili reda najbolje je da na donjim policama imate sezonske stvari koje nosite, a ljetnu odjeću uredno posložite u kutije koje ćete držati na gornjim policama. Tako ćete ju sačuvati od prašine i s dolaskom proljeća bit će spremna za nošenje, a vi ćete u svakom trenutku znati gdje je vaša omiljena zimska dolčevita.

 

Ah te pregrade!
Pregrade za police su odličan izum koji će napraviti reda u vašem ormaru. Jednostavne su za korištenje, a možete ih napraviti i sami od kartona u boji, plastike ili pleksiglasa. Ono za što će se pobrinuti da veste i košulje ostanu točno tamo gdje ste ih stavili.

 

Košare za rublje
Svakako nabavite košaru za rublje u veličini koja vam odgovara. Ukoliko živite sami ne treba vam košara koja će zauzeti pola kupaone, a odličan izbor su one koje imaju pregradu za bijelo i šareno rublje. Ukoliko volite lijepe stvari, potražite dizajn koji vam se sviđa ili običnu bijelu košaru od platna ukrasite sami.

Rapsodija mirisa
Uredni i mirisni ormar pravi je užitak, a za to su zaslužni mirisni ukrasni jastučići i vrećice. Možete birati između velike palete mirisa, a ukoliko volite tradicionalni miris najbolji izbor je lavanda. Potražite i mirisne sapune te ih rasporedite između polica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju