Bliži se vrijeme darivanja - I prije nego smo se okrenuli stiglo je najljepše doba godine, a s njim i toliko iščekivani Božić. Kao prava šoping nacija dočekali smo ga s velikom radošću ne bismo li otrčali u šoping centre, hramove modernog društva i poklonima razveselili naše najbliže

Svake godine rade se tisuće istraživanja kako bi se ljudima pomoglo pri izboru idealnog božićnog poklona. Koliko god snage ulagali i pokušali pronaći savršen božićni poklon često se ipak vraćamo na provjereni izbor poput CD-a, knjiga i slatkiša.

To pokazuje i istraživanje provedeno u Njemačkoj – na temelju kupovina iz prethodnih godina, sastavljena je lista najpopularnijih božićnih darova na čijem se vrhu nalaze igračke konzole, potrošačka elektronika i CD-i, kao najčešći pokloni. Njih slijede igrice za računala i računalne konzole, knjige i DVD-i, a pri dnu liste se nalaze slatkiši, kozmetika i nakit.

Istraživanje je također pokazalo da je Božić izgubio na svom vjerskom značaju te da je ovaj blagdan postao sinonim za poklanjanje i primanje darova.

Koliko nam se god učinilo da moderni način života ostavlja malo mjesta za druženje s ljudima, to jednostavno nije istina. Točno je da imamo puno više obveza nego što su to imale naše bake i djedovi, ali isto tako imamo i prednosti koje nam moderan život pruža. Jedna od tih prednosti je i komunikacija koja je zahvaljujući naprednim tehnologijama maksimalno olakšana.

Bilo da se radi o mobilnoj komunikaciji ili komunikaciji putem Interneta, više ne postoji razlog za ne biti u kontaktu s dragim osobama. Ovog Božića Tele2 je pripremio veliko iznenađenje za sve svoje pretplatnike i korisnike mobilnog Interneta, darujući dvostruke pogodnosti koje vrijede i sljedeće godine. Dobro se duplim vraća.

Stoga, zašto se ove godine ne odlučite na nematerijalni poklon i jednostavno nazovete dragu osobu ili joj pošaljite animiranu personaliziranu e-čestitku i pokažete joj koliko Vam uistinu znači. Vjerujte, sreća koju ćete na taj način potaknuti ne može se mjeriti niti jednim skupim poklonom, a upravo je ona sama bit Božića.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju