Kako bi najvažniji dan kada ćete izreći sudbonosno 'DA' prošao bez stresa potrebno je na vrijeme započeti s pripremama, a to je najlakše učiniti nakon što se uvjerite u odličnu ponudu te savjete koje su za vas osigurali stručnjaci u svom poslu i to potpuno besplatno. Požurite na Dan otvorenih vrata u organizaciji konjičkog kluba Trajbar team 17. i 18. ožujka

I ove godine pozivamo vas na Dane otvorenih vrata kako bi na jednom mjestu pronašli sve što vam je potrebno za vaš dan iz snova.

>> Vjenčanice iz snova za svačiji ukus

>> 9 načina kako uništiti nečije vjenčanje

Krenite od odabira mjesta, provjerite želite li vjenčanje na otvorenom, odlučite se za osvjetljenje ukoliko svoj dan iz snova odlučite organizirati u sumrak, razmislite o iznajmljivanju šatora te sva pitanja i nedoumice riješite sa stručnim osobama.

Odlučite li se za vjenčanje u svečanoj dvorani pred vama je odabir boja, dekoracija, cvijeća, pozivnica i poklona za uzvanike, a možda i odabir tematskog vjenčanja.

Važna stavka su svakako torta i kolači, a ima li boljeg načina da se odlučite za poslastice u kojima ćete uživati na vlastitom vjenčanju od kušanja. Sve to čeka vas na jednom mjestu, u prekrasnom okruženju konjičkog kluba Trajbar team.

Kutak samo za mladenke
Šminka je vrlo važna stavka prilikom organizacije vjenčanja i svakako se najbolje prepustiti u ruke stručnjaka. Na danima otvorenih vrata uživajte u prezentacija šminkanja vizažistice Zvončice Grgić te potražite idealnu haljinu na predstavljanju vjenčanica iz najnovije proljetne kolekcije kuće Sposa.

Čeka vas i predstavljanje fotografskih studia koji će vaš dan iz snova ovjekovječiti te ćete u njemu moći uživati zauvijek.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju