Premda su plavuše omiljeni likovi mnogobrojnih viceva, ako je vjerovati istraživanju britanskog lanca drogerija one se zadnje smiju jer zarađuju više od brineta i crvenokosih žena

Britanski lanac drogerije 'Superdrugs' proveo je istraživanje posvećeno bojanju kose te odnosu boje kose i uspjeha u poslu. Rezultati su pokazali kako žene s plavom bojom kose godišnje zarade 600 funti više od brineta i crvenokosih žena.

Veliki broj ispitanih plavuša priznao je kako im ne smeta imidž koji se povezuje s plavušama, dapače rado ga prihvaćaju te se čak i same s njim poigravaju.

Unatoč boljoj zaradi, žene s plavom bojom kosom uvjerene su kako ih se na poslu ne shvaća ozbiljno. Po tom pitanju najviše su cijenjene brinete koje najrjeđe mijenjaju posao, ustrajući na predanosti i odanosti tvrtci u kojoj žele napredovati. Upravo je njima visina plaće najvažniji uvjet prilikom pronalaska posla i ostanka na istome.

Plavušama je odnos s kolegama kao i njihovo priznanje vrlo visoko na ljestvici poslovnih prioriteta.

>> Seksi kovrče za plavuše i brinete

>> Plavuše biraju: Prirodne ili crvene usne?

Crvenokose najčešće mijenjaju radna mjesta u potrazi za idealnom plaćom i uvjetima. Upravo su one opisane kao ambiciozne spremne zajedno s brineta ostajati i nakon radnog vremena, dok su žene s plavom kosom one koje sa svog radnog mjesta odlaze točno u 17 sati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju