Plesni centra Tala je plesom u zagrebačkom Oktogonu i svečanim događanjem u dvorani vatroslav Lisinski proslavio 10. godina rada i postojanja

Polaznici centra Tala i osnivačice Larisa Lipovac i Tamara Curić zagrijale su atmosferu na zagrebačkim ulicama i podsjetili prolaznike na dobro raspoloženje koje nas napada kada se prepustimo tom uživanju.

Potporu tom događanju pružili su Enis Bešlagić i Goran Navojec.

Na velikoj i važnoj plesnoj obljetnici nastupilo je ukupno 45 plesnih grupa, više od tisuću plesača te polaznici Pinokio kluba za djecu i mladež.

Plesni Centar Tala s ciljem edukacije novih generacija profesionalnih plesača te popularizacije suvremenog plesa kod djece, mladeži i odraslih, uz produkcije amaterskih predstava tradicionalno je prikazao i koreografije nastale u sklopu programa plesne škole.

Program plesne škole odvija se kroz cijelu godinu, a polaznici mogu izabrati i između 40 grupa i tako pohađati početne, napredne i profesionalne satove jazz-a, hip-hopa, suvremenog plesa, break dance-a, baleta, stepa, akrobatike, partneringa, modernog plesa, baleta za dečke, hortona i ritmike za djecu.

Voditelji ovog plesnog događaja su bili glumci Goran Mlikota, Mila Elegović,Hana Hegedušić, Igor Mešin i Zlatan Zuhrić Zuhra.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju