Sajam pod nazivom 'Dani beba, djece i trudnica' uskoro će ponovno otvoriti svoja vrata, a ove godine pripremili su poseban zabavni program za djecu do 10 godina, koji će voditi pjevačica i mama Lana Klingor

Ovo je naj najveći specijalizirani sajma te vrste u ovom dijelu Europe i ovog će proljeća više od 110 izlagača razveseliti sve posjetitelje, a posebno roditelje uz veliki izbor dječje opreme i oprema za trudnice.

Najmlađe posjetitelje će ove godine dočekati pravi mali „Raj igračaka i igara“ , uz poseban program igraonica za djecu do 10 godina.

Na glavnoj pozornici će se održavati brojni zabavno edukativni sadržaji, a voditeljica programa na sva tri sajamska dana biti će pjevačica i mama, Lana Klingor.

Za mame i bebe organiziran je miran kutak za dojenje, te prostori za prematanje, gdje će biti organizirane besplatne kremice, vlažne maramice i pelene.

Dječje plesne koreografije, dječje predstave, natjecanje očeva u guranju kolica i prematanju, druženje s poznatim likovima iz crtanih filmova i veseli dječji kvizovi, samo su dio sadržaja u kojem će posjetitelji moći uživati.

Sajma 'Dani beba, djece i trudnica' održati će se na Zagrebačkom Velesajmu od 28. do 30. svibnja u paviljonu 5, a kao i svake godine ulaz  je besplatan za sve posjetitelje.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju