Brojna istraživanja su dokazala da se na osnovi fotografije čovjeka može zaključiti koju će pasminu odabrati za svog ljubimca. A da ljudi doista biraju pse koji su im fizički slični dalo se otkriti i na humanitarnoj reviji gdje su naše brojne zvijezde ponosno pozirale sa svojim čupavim ljubimcima

Humanitarna modna revija kućnih ljubimaca privukla je mnoštvo poznatih osoba koje su se sa svojim čupavim miljenicima spremno odazvali akciji čija je svrha bila prikupljanje novca za Dumovec, sklonište za nezbrinute životinje grada Zagreba.

Sličnosti koje čovjek dijeli sa svojim psom potvrdili su brojni veterinari i psiholozi

>>6 trikova koji će neposlušnog psića pretvoriti u anđela

Maleni ljubimci su nakon make upa i odabranog stajlinga strpljivo sa svojim vlasnicima krenuli u šetnju modnom pistom gdje je bilo nemoguće ne primjetiti sličnosti koje čupava mala stvorenja dijele sa svojim poznatim vlasnicima.

>>Upoznajte Daisy - najslađu macu na svijetu

Sličnosti koje čovjek dijeli sa svojim psom potvrdili su naime brojni veterinari i psiholozi istraživanjima u kojima je zaključeno kako brojni biraju one ljubimce koji ako ne izgledom karakterom neodoljivo podsjećaju na njih same.

>>Pomeranski špic: Pasmina koja je raznježila cijeli svijet

Tako će, primjerice, osoba koja se bavi sportom imati snažnijeg psa kao što je bul terijer, dok će osoba sitnije građe imati manjeg psa, pudlicu.

Koliko sličnosti dijele naše poznate zvijezde Nataša Janjić, Vanja Mamić, Mia Begović  i njihovi  neodoljivi ljubimci  procijenite sami.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju