Mozaik knjiga vas poziva na veliki sajam knjiga u Tvornici kulture, Šubićeva 2 od ponedjeljka, 5. do četvrtka, 8. prosinca od 10 do 20 sati

Pred same blagdane najbolja Mozaikova izdanja po super povoljnim cijenama i popustima preko 80 posto razveselit će mnog ekoji će knjigu darivati obitelji i prijateljima.

U bogatoj ponudi naslova naći će se ponešto za svakoga - od slikovnica, knjiga za djecu i najmlađe do krimića, ljubića, lijepe književnosti, priručnika, atlasa i enciklopedija. Izaberite između nekoliko stotina naslova onu najbolju za vas. Na sajmu vas očekuju knjige već od 2 kn i veliki popusti na cijelokupnu ponudu.

>> Knjiga je naljljepši blagdanski dar!

Ističemo ilustrirane slikovnice Grga Čvarak i Antuntun za klince i klinceze , fantasy romane za mlade, za ljubitelje krimića besmrtnu Agathu Christie, za one koji su uvijek u potrazi za novim hitom romane Sestra i Sarin ključ, za gurmane luksuzne kuharice, a naći će se i knjiga za vrt, dom, slobodno vrijeme, self helpa, enciklopedija i atlasa.

Svakog kupca očekuje dar iznenađenja! Kupite poklon drugima, a mi ćemo nagraditi vas. Zbog svih ovih razloga požurite u Tvornicu od 5. do 8. prosinca od 10 do 20 sati po najbolje Božićne poklone. Razveselite sebe i one vama drage, a Mozaik knjiga - ovom posebnom ponudom knjiga po sniženim cijenama!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju