Kupanje najmlađih može biti prava prilika za igru, a ukoliko za rekvizite imate šarene sapune u obliku životinja koji štite nježnu dječju kožu zabava je nezaobilazna

Jedno je sigurno - svi roditelji žele da im dijete bude čisto, uredno i mirišljavo.

Ipak, nježna dječja koža zahtjeva posebnu njegu pa roditelji puno pažnje poklanjaju odabiru proizvoda za higijenu. Uz šampone koji moraju biti nježni te ne izazivati reakcije na koži velika se pažnja poklanja i ostalim potrepštinama poput higijenskih maramica i raznih krema za tijelo.

Prije donošenja odluke koje sredstvo koristiti potrebno je provjeriti ugled proizvođača i norme koje poštuje u proizvodnji te sadrži li proizvod potencijalno štetne sastojke.

>> Što kad se roditeljski stavovi sukobe?

Kada je u pitanju njega dječje kože najbolji proizvodi su oni
koji sadrže što manje kemijskih sastojaka u koje se ubrajaju dodaci koji preparatima daju boju i miris.

Želite li svojim mališanima priuštiti sigurno i veselo kupanje pomoći će vam prirodni sapuni u obliku životinja. Žirafi, nilskom konjiću, krokodilu, medvjediću i laviću u nježnim bojama teško da će odoljeti klinci i klinceze, a uz dobru zabavu u kupaonici sigurnost garantiraju i sastojci dječjih sapuna Melvita. Ovi biljni sapunčići na bazi organskih biljnih ulja obogaćeni su karite maslacem, a njihov miris i boja su prirodnog porijekla. Cijena im je 12.90 kuna.

Svi Melvitini proizvodi imaju 'Ecocert' certifikat, koji garantira da je u svim proizvodima minimalno 95 posto sastojaka prirodnog ili organskog podrijetla.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju