Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posao & obitelj

Prirodnim lijekom protiv glavobolje

13-04-2010 Piše In Magazin
komentari

Namirnice iz kuhinjskog ormarića mogu poslužiti i za uklanjanje nekih zdravstvenih tegoba. Glavobolja je jedna od njih, a protiv nje djeluju kava i limunov sok. Što još otkrivaju Jadrankine kućne čarolije?

Kantu za otpad efikasno ćete očistiti i dezinficirati mješavinom sode bikarbone i deterdženta za suđe. Uspite u kantu nekoliko žlica soda te po tom nakapajte nekoliko kapi tekućeg deterdženta.

U trendu Čestitke: Sretan Božić Sretan Božić! Sretan Božić! Preuzmite ove čestitke i pošaljite ih dragim ljudima za Božić Tri ljepotice iz Zagreba u najtraženijim hlačama NEMAJU KONKURENCIJE Tri gracije iz Zagreba potvrdile koje su hlače najtraženije, bilo ljeto ili zima Ana Gruica Uglešić uvijek mami pažnju svojim modnim izborima Cjenovno prihvatljiva Ova haljina od 50 eura savršen je izbor za blagdanske zabave, ima je i Ana Gruica Uglešić i baš joj super stoji

Oribajte kantu četkom dok se soda i deterdžent ne zapijene i ostavite kantu da tako odstoji nekoliko minuta.

Nakon toga je isperite i u nju uspijte sok jednog limuna te malo deterdženta i ponovite cijeli proces ribanja. Na kraju isperite vašu čistu i mirisnu kantu toplom vodom.

Patite li od glavobolje pokušajte je ublažiti ili potpuno ukloniti prirodnim sastojcima poput kave i limunovog soka. Skuhajte crnu kavu i u šalicu ulijte sok pola limuna. Nemojte dodavati mlijeko, a po potrebi dodajte malo šećera.

Popijte napitak u malim gutljajima, a nakon toga popijte čašu hladne vode. Sastojci bi iz tog napitka trebali utjecati na vaše krvne žile i smanjiti glavobolju.

Pokušajte mrkvu pripremiti na potpuno novi način. Dobre operite mrkve, te ih izdubite u sredini. Namažite lim za pečenje s malo biljnog ulja i poslažite na lim. Zatim izdubljene dijelove mrkve naribajte i pomiješajte s nekoliko žlica meda te smjesom napunite mrkve koje ste stavili na lim za pečenje.

Stavite ove slasne štapiće peči, a kada poprime zlatnu boju izvadite ih van i uživajte u novom slasnom i zdravom desertu.

Više u In Magazinu.