Čaro'grada je radionica stripa i vizualnih komunikacija za male i velike koaj će se održati u subotu, 3. ožujka u Kulturnom klubu O'grada.

Još par dana ostalo je za prijave za subotnju radionicu stripa i vizualnih komunikacija, Čaro'gradu koja započinje 3. ožujka u 13 sati u Kulturnom klubu O'grada ( Trg siječanjskih žrtava 8 u Zagrebu).

>> Odrastaju li djeca u zdravim i zaštićenim područjima?

Voditelj je Davor Schunk crtač, stripaš, dizajner, animator, fotograf, pokretač strip festivala Framafu. Radionice su podijelne u dvije grupe. Prva grupa je od 9 do 15 godine, a druga od 16 pa na dalje. Radionice kreću u fazama i trajati će tijekom cijele školske godine. Kao poticaj sudionicima radionice producirat će se radovi u obliku fanzina - lista, a svaki će polaznik na kraju radionice dobiti certifikat kao potvrdu uspješnog završetka. Na kraju ciklusa bit će upriličena i izložba radova polaznika.

Osnovna ideja radionice je upoznati polaznike s fenomenima likovnosti i vizualnih komunikacija na stručan ali i igrački način, te ih naučiti oblikovati 'novu stvarnost' na osobit, kreativan način. Svaka navedena tema pomno će se obraditi zajedničkim radom u radionici, a pristup će biti individualan, prilagođen osobnosti svakog pojedinca.
Informacije i rezervacije na:
Davor Schunk: davor@definicija.hr, 098 429261, info@kulturniklub-ograda.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju