Vlaga može biti vrlo nezgodna za vaš dom, ali i za vaše zdravlje. Osim što će vam prije svega pomoći redovito provjetravanje i grijanje, donosimo vam trik koji će vam pomoći da se lakše riješite tog nezdravog problema

Tragovi vlage ili mrlje od plijesni nisu lijepi ukras vašeg zida što može biti opasni i za vaše zdravlje. No na sreću možete ih se riješiti uz pomoć medicinskog alkohola.

Krpicu namočite alkoholom, dobro istrljajte mrlju na zidu i ostavite da se osuši. Bude li to potrebno, ponovite postupak.

No vlaga u domu nije problem koji se rješava preko noći. Redovito provjetravanje i grijanje prostorija u kojima je veliki postotak vlage trebalo bi biti od pomoći, no tu je i trik s kredom.

Postavite nekoliko školskih kredi na mjesta gdje je vlaga najjača i one će ju upiti.

Med i cimet čarobna su kombinacija koja pomaže kod simptoma astme. U žlicu meda dodajte pola žlice mljevenog cimeta. Mješavinu konzumirajte svake večeri prije spavanja.

>> Napravite reda u ladici za nakit

>> Kako ispeći sočno i ukusno pile?

U tipkovnicu kompjutora često se uvuku i najsitnije mrvice. Pokušajte ju očistiti uz pomoć samoljepljivih papirića. Uzmite jedan listić i ljepljivom stranom prođite između tipki tipkovnice.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju