Voditeljica Dnevnika Nove TV Romina Knežić je u utorak oko 15 sati rodila djevojčicu, koju su ona i suprug Sergej odlučili nazvati Zoya

Romina Knežić je u utorak oko 15 sati u zagrebačkoj privatnoj poliklinici Podobnik rodila djevojčicu dugačku 51 centimetar i tešku 3430 grama, koja je rođena prirodnim putem. Romina i suprug Sergej, koji je bio uz nju tijekom poroda djevojčicu su odlučili nazvati Zoya.

>> Anita Kajtazi Roth rodila sina

'Srce mi je puno posebnih osjećaja. Beba se rodila prirodnim putem. Zove se Zoya i već sada mi je promijenila život', rekla nam je Romina.

Romina je diplomirana novinarka koja je svoje obrazovanje stekla na studiju u Italiji, a godinu dana provela je i na privatnoj televiziji TeleQuatro gdje je prošla sve faze novinarskog TV žanra - od montaže do vođenja televizijskog magazina.

Kao dopisnica iz Hrvatske u Italiji Romina je stekla iskustvo i u pisanom novinarstvu u talijanskim novinama koje prate živote talijanskih manjina diljem svijeta. Po povratku u Hrvatsku radila je četiri godine na radiju Rijeka, odakle u studenom 2006. godine prelazi na Novu TV, gdje je kao voditeljica Dnevnika Nove TV postala jedno od najprepoznatljivijih lica s malih ekrana gledateljima širom Hrvatske.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju