Royal Sense je stvorio udruženje potrošača koje je jako dinamično i širi se nevjerojatnom brzinom. Ideja je nastala na višegodišnjem iskustvu u ekonomiji, financijama, trgovini i upravljanju ljudskim potencijalima

Rezultat ove ideje je podizanje životnog standarda naših članova sa jedne strane i povećanje prodaje roba i usluga naših firmi partnera sa druge strane. Temeljem ove genijalne ideje broj naših članova nezaustavljivo raste a ponuda naših firmi partnera se širi iz dana u dan.

Naši članovi svoje iskustvo šire sa velikim entuzijazmom na svoje prijatelje i poznanike najčešće osobnom predajom što je i najkvalitetniji način promocije.

Svi članovi već kod same kupnje ostvaruju značajne popuste, te dobivaju još i osobne bodove OB, koji se mogu mijenjati za proizvode i usluge ili zatražiti njihovu isplatu gdje je 1OB=1kn.

Royal Sense sa svojim firmama partnerima ima u cilju da u svojoj ponudi pruži svim članovima proizvode i usluge koje i onako koriste ili kupuju negdje drugdje ali po nešto boljim uvjetima. Cilj je okupiti što veći broj članova pa zajedno nastupiti na tržištu kao veliki kupac i sigurno dobiti bolje cijene.

Kada kupujete neki proizvod kao pojedinac dobit će te i cijenu samo za jedan proizvod, a sada zamislite kada se udruži 20.000 članova i zatraži ponudu istog tog proizvoda ali za količinu od 20.000 komada, vjerujem da se slažete sa nama da će i cijena biti znatno niža.

Napravili smo i poseban plan naknade za sve članove koji žele dodatno zaraditi i na kupnjama svih članova koje su osobno uključili i na članovima koje su njihovi članovi uključili. Znači na ovaj se način gradi vaša vlastita struktura kupaca iz kojeg se obračunavaju vaši bonusi.

Bitno je da imate nekoliko prijatelja kojima možete preporučiti ovu genijalnu ideju i već možete početi skupljati bodove iz njihovih kupnji.

Ovi bodovi se također mogu mijenjati za proizvode ili usluge iz naše ponude ili zatražiti isplatu gdje 1OB=1kn. Vaša struktura kupaca će rasti iz dana u dan te će se tako povećavati i vaša zarada.

Za nekoliko mjeseci je onda sve moguće, počastite se nekim egzotičnim putovanjem, shopingom u nekoj europskoj metropoli ili jednostavno si popravite kućni budžet. Detaljan plan naknade može se pogledati na našoj web stranici www.royalsense.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju