Uskladiti karijeru i obitelj ponekad zvuči kao nemoguća misija, no brojne mame balansiraju između te dvije 'vatre' i uživaju u poslu, a odlično se snalaze i kao kormilari obiteljskih brodica pa čak i kad posada broji više od četiri člana

Još jedna zvijezda pridružila se glumici Angelini Jolie i supermodelu Heidi Klum i kraljici popa Madonni, no ne vrtoglavim iznosom na računu već brojem djece kojima su blagoslovljene njihove obitelji.

Vijest da Victoria i David Beckham očekuju četvrto dijete razveselila je poznatog nogometaša i njegovu obitelj, tri sina jedanaestogodišnjeg Brooklyna, osmogodišnja Romea i petogodišnjeg Cruza. Bivša pjevačica i danas priznata modna dizajnerica natuknula je kako bi voljela imati i kćer, no par će spol novog člana obitelji saznati tek na rođenju.

>> FOTO: Heidi Klum jedva okupila obitelj

>> Madonna i Lourdes znaju što male snobice žele

Victoria Beckham uskoro će iskusiti čari koje su već dobro poznate Angelini Jolie koja ima šestero djece te Heidi Klum koja je mama četvero djece.

Bez obzira na kućne pomoćnice i dadilje koje svakodnevno olakšavaju posao poznatim i zaposlenim mama nije uvijek lako balansirati između karijere i obitelji, pogotovo kad je ona tako brojna.

Angelina Jolie čiju obitelj čini troje posvojene i troje biološke djece posvećena je njihovom odgoju, a nedavno se prijavila i na tečaj kuhanja kako bi svojim najmlađima osigurala domaće kuhane obroke te usadila zdrave prehrambene navike.

Popularna glumica uz biološku Shiloh (3) i blizance Vivienne i Knoxa (1) imaju i usvojenog Maddoxa (8), Paxa (5) i Zaharu (4), a navodno u svojoj obitelji želi još barem četvero klinaca.

'Angie je jako sretna sa svojim obiteljskim životom, ali istina je da želi još barem četvero djece' otkrio je izvor.

Možda najbolji primjer uspješne majke četvero djece je supermodel Heidi Klum koja sa suprugom Sealom odgaja kćer Leni čiji otac je Flavio Briatore te sinove Johana i Henryja i najmlađu djevojčicu Lou. Uz to se bavi poslom modela, producentica je i voditeljica showa 'Project Runaway' te modna dizajnerica.

Heidi je nebrojeno puta naglasila kako joj je obitelj na prvom mjestu, gotovo svaki slobodni trenutak provodi s djecom, a ona i suprug Seal svake godine obnavljaju bračne zavjete kako bi naglasili svoju ljubav te podijelili sa svojim najdražima obiteljsku sreću.

>> Victoria Beckham trudna sa četvrtim djetetom

>> Heidi Klum: Seksi mama u visokim petama

Majka četvero djece je i Madonna koja uz najstariju kćer Lourdes i sina Rocca ima i posvojenog dječačića Davida Bandu i djevojčicu Mercy. Kraljica popa prvi put je postala majka 1996. godine kada je rodila Lourdes u vezi s Carlosom Leonom Siblings, a satarijeg sina Rocca dobila je u braku s redateljem Guyem Ritchiejem.

Supruga bivše nogometne zvijezde Zvonimira Bobana Leonarda majka je petero djece, a u njihovu je obitelj posljednja stigla djevojčica Ruža koja je i jedino biološko dijete poznatog para.

>> Leonarda Boban uživa s omiljenim curama

Trinaestogodišnja Marija, šestogodišnji Gabrijel te četverogodišnji blizanci Rafael i Marta stariji su i posvojeni članovi obitelji.

Nakon rođenja kćeri Ruže Leonarda Boban svoju je ulogu modne dizajnerice stavila u drugi plan ne bi li se u potpunosti posvetila ulozi majke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju