Jedinstveni dizajnerski satovi talijanskog brenda Progetti kombinacija su stila i elegancije. Prepoznatljivi su po visokoj kvaliteti materijala od kojih su napravljeni, finom ručnom radu te detaljima kojima je posvećena posebna pažnja i osvajaju na prvi pogled

Satove Progetti odlikuju dizajn i kvaliteta karakteristični za vrhunske talijanske proizvode te su namijenjeni onima koji traže kombinaciju stila i elegancije.

>> Pucica: Moderna bakina škrinja s tajnim pretincima

>> Kućanski aparati ili sprave za mučenje?

U kolekciji se posebno ističu satovi Fun time i Target koji su, između ostalog, svoje mjesto pronašli i u dućanu dizajnerskih predmeta Muzeja moderne umjetnosti u New Yorku kao prave ikone dizajna.

Sat Fun time sastoji se od trinaest plastičnih okruglih diskova koji se na nebrojeno različitih načina mogu postaviti na zid i tako predstavlja umjetničko djelo koje se, po želji vlasnika, može neprestano mijenjati. Na središnjem disku su kazaljke koje označavaju vrijeme i u njemu se nalazi baterija koja pokreće sat. Ostalih dvanaest diskova obilježeni su brojevima od 1 do 12, a raspored, tj. oblik njihovog postavljanja na zid ovisi o željama kupca. Svi ljubitelji šarenih dodataka za dom Fun time mogu kupiti u Ro Collection showroomu po cijeni od 2.470 kuna.

Za razliku od Fun timea, sat Target napravljen je od drva i dolazi u nekoliko kombinacija boja: crno-bijeloj, crveno-zelenoj, zeleno-žutoj te kao trobojni u bojama talijanske zastave. Mjesto u MoMA-inom dućanu pronašao je svakako najšareniji sat iz kolekcije na kojem su boje poslagane od tamno-crvene, preko svjetlijih nijansi crvene i zelene do tamno zelene na najužem krugu. Sat se može kupiti u Ro Collection showroomu u Ilici 66 za 1.829 kuna.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju