Program škole stranih jezika Inicijativa razlikuje se od ostalih jer svoju metodu bazira na učenju govornih vještina i to metodom prepada

Ključ uspjeha je metoda prepada koja se naziva i Callan metoda. Utvrđeno je da na ovaj način Inicijativa svoje polaznike usavršava četiri puta brže nego što je to uobičajeno.

Najprirodnija metoda učenje engleskog jezika iz razloga što se uči putem konverzacije. Svi profesori su izvorni govornici, a radi se u malim grupama.

Možete provoditi puno vremena pišući ili čitajući, no tada ne vježbate govorne vještine. Mi se koncentriramo baš na njih', pojasnio je direktor škole i jedan od predavača Sean Honan.

Jedan stupanj učenja engleskog jezika u ovoj školi traje mjesec dana, a na samo jednom satu učenici i profesori izgovore više od deset tisuća riječi što je tri puta više od uobičajenog.

Ovakav tečaj je jedna od najboljih metoda učenja za sve oni koji žele poboljšati svoje znanje te se bolje snalaziti u razgovoru sa strancima te u poslovnoj komunikaciji.

Oduševljenje ne krije ni polaznica Maja Vučić koja je u samo nekoliko mjeseci progovorila engleski bez razmišljanja o gramatičkoj točnosti.

'Fraze jednostavno ostaju u uhu, a nema zadaće ni učenja kod kuće što je super', rekla je Maja.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju