Najmanji telekom operater na hrvatskom tržištu svojim cijenama i ponudom ulijeva strah u kosti velikima

Amis telekom nije novi igrač na tržištu, ali je svakako onaj koji je odlučio prvo svojom pouzdanom uslugom stvoriti bazu lojalnih korisnika, a tek onda proširiti svoju mrežu te popis usluga koje pruža. Za one koji traže vrhunsku uslugu interneta i telefona Amis telekom ima 2u1 ponudu koja dolazi u 3 paketa s flat internet prometom te brzinama do 24Mbps/768kbps uz čak 1500 minuta besplatnih poziva u hrvatske fiksne mreže te Amis sigurnosni sustav.

Za one koji žele i TV uslugu u kombinaciji tu je 3u1 ponuda, obogaćena novim paketima i TV kanalima, ali i novim tehničkim mogućnostima. Korisnicima vrlo popularnu uslugu vremenskog pomaka (kontinuiranog snimanja TV programa 48 sati unatrag) Amis telekom je proširio na ukupno 19 TV kanala iz ponude, a radi i na dodatnim proširenjima.
Svi 3u1 korisnici odsad mogu koristiti uslugu MediaCentra koja AmisTV. Prijemnik pretvara u multimedijalni player koji korisnicima omogućava pregledavanje multimedijalnih (filmovi, slike, glazba) sadržaja USB diskova (a uskoro i sadržaja s kućne mreže).

Tijekom jeseni u 3u1 ponudi Amis telekoma naći će se i videoteka, te pristup Facebooku i YouTubeu, a očekuju se i testna emitiranja paketa HD kanala. Trenutno Amis telekom nudi svoje pakete po akcijskim cijenama uz koje korisnici mogu godišnje uštedjeti od 1008 do čak 1800 kuna, a nudi im se i mogućnost isprobavanja usluge na 30 dana. Nakon tog razdoblja korisnici mogu, ukoliko su nezadovoljni, bez problema otkazati ugovor.

//

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju