Ekskluzivne vaze i servisi za jelo proslavljene dizajnerice Rosarie Rattin od sada možete kupiti i u Zagrebu. Riječ je o proizvodima iz kolekcija KOSE Milano i ISI Milano dizajnerice koja se u svijetu mode etablirala svojim radom za čuvenu modnu marku Max Mara

U Ro Collection showroomu tvrtke Primat RD, koji će od ponedjeljka u Ilici 66 otvoriti svoja vrata, svi ljubitelji dizajnerskog namještaja i ostalih predmeta za kućanstvo moći će nabaviti i ekskluzivne vaze te servise za jelo proslavljene talijanske dizajnerice Rosarie Rattin.

>> Škola trčanja: Druženjem protiv viška kilograma

>> 6 stvari koje također možete oprati u perilici posuđa

KOSE kolekcija, napravljena od prirodnih materijala poput stakla, gline, drva i gaze, osmišljana je kako bi ponovno otkrila privlačnost drevnih rukom rađenih predmeta, vođena vizijom autorice da je ručni rad nezamjenjivi alat za napredak čovječanstva.

Vaze čistih i minimalističkih oblika namijenjene su kupcima koji predmete kupuju potaknuti emocijama, bez obzira na aktualne tržišne trendove. Osim vaza, KOSE kolekcija uključuje i lampe, boce te pladnjeve.

Kolekcija ISI donosi jedinstveno ukrašeno posuđe kojem je cilj ostaviti bez daha sve one koji sjednu za stol. Ručno rađeni tanjuri, zdjele i šalice za čaj omogućit će vam da svaku postavu stola prilagodite prigodi i raspoloženju.

Rosaria Rattin školovanje je započela studijem arhitekture u Veneciji, ali se zbog osjećaja sputanosti od strane projektnih ograničenja ubrzo preselila u Pariz na studij mode, pohađajući i modne tečajeve Marie Ruckié u studiju Bercot. Nakon nekoliko godina rada u modnoj industriji, gdje se posebno ističe suradnja s Max Marom, počela je dizajnirati uporabne predmete za kućanstvo. Njezine proizvode odlikuje čistoća linija i materijala, kojima se želi pokazati suština prirode u kojoj umjetnica pronalazi svoju inspiraciju.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju