Izgled i njega ruku, zbog brojnih dnevnih obaveza, nisu uvijek na prvom mjestu. No, samo jedan pogled na ruke može otkriti našu pravu dob. kkao bi spriječili starenje posebno osjetljive tanke kože ruku važno je koristiti proizvode za čišćenje koji su nježni prema koži

Koža ruku je posebno osjetljiva, ima tanak masni potkožni sloj koji joj daje elastičnost putem kojega se dubinski njeguje.
Lijepe i njegovane ruke su odraz ženine ljepote, no, to nije uvijek lako postići jer su ruke nerijetko nepravedno zanemarene, posebno s obzirom na količinu posla koji obave kod kuće i na poslu.

Prilikom svakodnevnog obavljanja kućanskih poslova u kuhinji često zaboravimo da su ruke te kojima poklanjamo najmanje pažnje. Zato je važno koristiti proizvode za čišćenje koji su nježni prema našoj koži, a nemilosrdni prema masnoći.

Jar Dermaprotect dolazi u dvije mirisne i njegujuće varijante kokosa i aloe vere te lopoča i jojobe. Kremaste je strukture, svjetlucavog izgleda i u luksuznom pakiranju. Pranje posuđa tako postaje svakodnevno senzualno i spa iskustvo za vaše ruke jer one nakon pranja ne ostaju isušene i grube, nego mekane i dubinski njegovane.

Zadovoljna.hr čuva vaše ruke!

Paket s mirisnim Jar Dermaprotect proizvodima koji čiste posuđe te njeguju i čuvaju vaše ruke stižu Nataliji Driksler, Anki Tkalčić, Marija Resman, Jeleni Tepić i Danijeli Jarčević.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju