Vikend posvećen isključivo ženama koji će opustiti sva osjetila i napuniti baterije te otkriti tajne iz područja koja najviše zanimaju žene održat će se u Umagu. Pod nazivom Ana's Sensual Fitness Retreat očekuje vas prava ženska poslastica

Ana's Sensual fitness studio i Zaokret d.o.o. organiziraju prvi isključivo ženski vikend koji kombinira odmor i ekskluzivan sadržaj pod nazivom ANA'S SENSUAL FITNESS RETREAT u Umagu od 7.- 9.listopada 2011. u hotelu Meliá Coral.

Sudionice vikenda očekuje smještaj u luksuznom hotelu sa 5*, piće dobrodošlice, neograničeno korištenje bazena i fitnessa kao i predavanja renomiranih stručnjaka iz područja koje žene najviše zanimaju.

>> Koji su presudni faktori sreće?

>> VIDEO: Do sreće u samo tri koraka!

Vlasnica studija, Ana Kuhanec Brašnović, vodit će satove sensualnog fitnessa i objasniti posebnosti ovog sve popularnijeg oblika vježbanja, Bruno Šimleša, autor jedne od najprodavanijih knjiga 'Ljubavologija', održat će predavanje 'Kako voljeti, a ne izgubiti sebe', od Mirele Španjol Marković polaznice će saznati više o tajnama osobnog marketinga, dok će Vesna Maglov, life coach i autorica projekta 'Sretna' voditi niz life coaching radionica.

Uz poklone sponzora olaznice očekuje niz bogatih nagrada od kojih je jedna i poklon poznatog modnog dvojca ELFS.
Idejom ovog prvog isključivo ženskog vikenda - ANA'S SENSUAL FITNESS RETREAT-a oduševljene su tv voditeljice Petra Nižetić i Marijana Batinić, glumice Marijana Mikulić i Marija Borić, te saborska zastupnica Gordana Sobol koje s veseljem isčekuju 7. listopad i odlazak u Umag.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju