Bajka o Snjeguljici i sedam patuljaka je prava poslastica za svako dijete. Vodimo vas na predstavu u kazalište Trešnja, podsjetite se koji je od patuljaka stalno tužan, a koji se često ljuti i uživajte u svevremenskoj bajci

Raskošni kostimi, puno pjesme, sedam patuljaka, jedna lijepa Snjeguljica, malo vještičje zloće, zgodni princ i prstohvat začina recept su za odličan provod u kazališta Trešnja.

'Snjeguljica i sedam patuljaka' je magična i mračna bajka koja slavi pobjedu dobra nad zlom. Pobjeda je to ne samo dobrote nego i prijateljstva i ljubavi.

Usnula djevojka svjetla lica i crne kose, patuljci se njezinom ljepotom neizmjerno ponose. Bijela kao snijeg, nježna kao pahuljica, njezino ime je Snjeguljica.

Od prve verzije Braće Grimm do nezaboravnog Disneyevog dugometražnog filma priča je rasla i razvijala se, ali s neodoljivim temeljem – likom Snjeguljice, prekrasne mlade djevojke koja s osmjehom na licu proživljava sve životne nedaće i usprkos naivnosti čistog srca dočekuje svoj sretni završetak.

To je stara, ali nažalost, često zaboravljena poruka - dobro se vraća dobrim, a zlo zlim.

Sve bajke počinju isto – jednom davno u jednoj dalekoj zemlji. Po čemu je ova Trešnjina posebna? Odgovor daje sama predstava u kojoj će publika uživati jer život prečesto nije, ali uvijek može biti bajka.

Snjeguljicu igra Tena Jeić Gajski, a princa Hrvoje Barišić.

Tko ide na predstavu 'Snjeguljicu i sedam patuljaka' u kazalište Trešnja...

Zadovoljna i kazalište Trešnja daruju ulaznice za predstavu u subotu, 20. ožujka u 17 sati  Ani Marcetić, za nedjelju 21. ožujka u 11  sati Magdaleni Petrić te za 17 sati Nirvani Sokolovski.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju