Pod motom 'Dance Different Be Different' aerobik konvencija u Osijeku u dva je dana rasplesala grad te sa sunčanog krova poslala poruku kako sport podiže raspoloženje i stvara neraskidiva prijateljstva

'U Hrvatskoj sam drugi put, no prvi puta nastupam pred publikom u Osijeku. Cure su odlične i nadam se kako ćemo zajedno plesati i iduće godine', rekao je međunarodni prezenter iz Dominikanske Republike Jose Martinez.

On i njegov kolega Per Markussen probudili su Osijek u 9.30 te svojom energijom pokazali kako nam kofein uistinu nije potreban da bi započeli dan. Malo dobre glazbe i plesni koraci djeluju puno bolje!

>> Aerobik konvencija u Osijeku: Vrući ritmovi pod vedrim nebom

>> Aerobik konvencija u Osijeku: Ludi provod na otvorenom

Kako se na krovu šoping centra dizala temperatura, pojačavao se i ritam glazbe, a međunarodna prezenterica Liya Ibragimova zajedno s organizatoricom Irenom Slovaček udarile su opaki tempo koji su pratili svi sudionici.

Uslijedio je neodoljivi ritam zumbe pod palicom Davora Ilića, prvog muškog instruktora zumbe u Hrvatskoj, step aerobik u koreografiji Marije Andrijašević te pilates pod vodstvom šarmantnog Marija Valentića.

Umorni, no zadovoljni sudionici zabavu su nastavili na after partyju uz modnu reviju brenda Lega-Lega i DJ Pipsa. Nadamo se da će nas Osijek i iduće godine pozvati na plesnu poslasticu na otvorenom!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju