U Klubu MATIS (Trg S.Radića 3, uz dvoranu Lisinski) u utorak, 8. ožujka u 20 sati, održat će se atraktivna modna revija eksluzivne kolekcije Katarine Džale uz ugodno druženje posvećeno ženama

Uz posebnu cvijetnu dekoraciju, atraktivan nastup plesačica i DJ-a, održat će se revija na kojoj će biti prikazano dvadesetak dnevnih i večernjih modela Friends Design nosivih u svim prigodama, ali i onim posebnim.

Revija SIMBIOTIC FASHION pokazat će neobičnu ljepotu Katarininog dizajna u posebnom modnom izričaju, koji prati trend moderne žene. Voditelj ovoga pograma je imaginaran, načinjen kroz glazbu i pisani 'program' koji će dobiti svaka gošća.

Gošće revije će biti i mnoga poznata ženska lica s hrvatske scene. Revija ima humanitarni karakter jer ju prati aukcija doniranih haljina Katarine Džale u ime štićenika humanitarne organizacije DORA .

Za DORU s ljubavlju, uz 100 crvenih ruža i na poseban način, Žene za žene, u Klubu MATIS, očekujemo vas 8. ožujka. Jer posebnu snagu ima čarolija rođena u srcu žene!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju