Osmo predavanje 'Ljubavologija u praksi', od ukupno deset predavanja inspiriranih hit-knjigom 'Ljubavologija' autora Brune Šimleše će se održati u srijedu 18. travnja u kinu Europa, s početkom u 19 sati

Otkad je 'Tajna' manje-više svima približila ideju da prvenstveno o nama ovisi kako će nam izgledati život te da možemo privlačiti željena iskustva, postalo je uobičajeno sebe doživljavati kao glavne i odgovorne osobe u vlastitom životu.

>> Kako osvojiti muškarca u 3 koraka?

No iako je većini jasno da mogu privlačiti iskustva, nije jasno kako to ostvariti. I zato će autor na predavanju govoriti o tome zašto pozitivno razmišljanje, samoafirmacije ili vizualizacije prečesto ne funkcioniraju i kako si možemo povećati šanse za naručivanjem željenog partnera, posla, prijatelja... Govorit će i o tome što točno trebamo dati da bismo primili ono što želimo i znamo da zaslužujemo. Umjesto okrivljavanja drugih, društva, Svemira, Boga da nam nisu dali ono što zaslužujemo, na ovom ćemo predavanju govoriti o preuzimanju odgovornosti za svoj život!

Zašto toliko ljudi želi razgovarati o ljubavi? Što se, zapravo, više ima uopće reći o ljubavi? Nismo li svi stručnjaci za to područje? Na predavanjima Brune Šimleše, inače sociologa po struci, o ljubavi i odnosima govori se bez rukavica, bez mistificiranja, promišljeno i dosljedno, a prema dosadašnjim reakcijama čitalaca i posjetilaca najveći je problem, čini se, što nam je o ljubavi sve jasno u teoriji, ali iz nekog razloga to ne znamo provesti u praksu. To je glavni cilj knjige i predavanja - srediti nedoumice u vezi s teorijom ljubavi i premostiti jaz između teorije i prakse.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju