Na otvaranju renoviranog plemićkog ljetnikovca Residence Kaštelet uživala su brojna poznata lica iz hrvatske javnosti, a među njima i pjevačica Domenica Žuvela, koja je pozornost privukla i svojim modnim izdanjem.

Galerija Domenica Žuvela u haljini iz Zare - 3 Domenica Žuvela u haljini iz Zare - 1 Domenica Žuvela u haljini iz Zare - 4 +2 Domenica Žuvela u haljini iz Zare

Na druženje u ljetnikovcu koji još od 18. stoljeća krasi obalu Tučepa stigla je u popularnom cut-out modelu haljine. Midi haljina s tropskim uzorkom ima V-izrez i tanke naramenice. Tu je i prorez na struku s tankim trakicama u istoj boji, kao i prorez na donjem rubu sprijeda.

Haljinu dodatno efektnom čini kombinacija više boja, pa su se na njoj našli ružičasti, ljubičasti, zeleni i drugi tonovi. Radi se o rasprodanoj haljini španjolskog brenda Zara, koja se na sniženju prodavala za 159,90 kuna.

Zarina haljina s prorezima i tropskim uzrokom košta 159,90 kuna Zarina haljina s prorezima i tropskim uzrokom košta 159,90 kuna (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Efektnim haljinama poput ove dovoljni su najjednostavniji modni dodaci za odličan konačni rezultat.

Mlada pjevačica haljinu je uparila s crvenim sandalama na visoku potpeticu, s tankim remenčićima na prednjem dijelu i oko gležnja, dok je u ruci nosila smeđu torbicu.

Domenica Žuvela u haljini iz Zare - 1 Domenica Žuvela u haljini iz Zare (Foto: John Pavlish)

U efektnom izdanju uživala je na druženju u ljetnikovcu koji je podignut još 1766. godine, a u njemu je filozof i pisac don Klement Grubišić ugošćavao brojne domaće i strane uglednike tog vremena. Zgradu je 1967. godine adaptirala arhitektica Olga Pavlinović, a sada je dobio novi sjaj i ponovno ugošćuje brojne uzvanike.

Domenica Žuvela u haljini iz Zare - 5 Domenica Žuvela u haljini iz Zare (Foto: John Pavlish)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju