Domenica Žuvela bila je gošća na dodjeli regionalnih glazbenih nagrada Music Awards Ceremony (MAC) održanoj u Štark Areni u Beogradu. Najprestižnija ceremonija glazbenih nagrada u regiji zahtijevala je i svečane toalete, a lijepa pjevačica izgledala je senzacionalno u dugačkoj crnoj haljini s prorezima.

Galerija Domenica Žuvela na dodjeli MAC nagrada u Beogradu - 5 Domenica Žuvela na dodjeli MAC nagrada u Beogradu - 4 Domenica Žuvela na dodjeli MAC nagrada u Beogradu - 3 +1 Haljina beogradske dizajnerice Tijane Krstić ima atraktivne proreze na bokovima

Domenica je u Beogradu privlačila poglede odjevena u atraktivnu haljinu beogradske dizajnerice Tijane Krstić. Riječ je o modelu haljine nazvanom Tokyo TK koji mami pažnju zanimljivim prorezima i ženstvenim dizajnom.

Domenica Žuvela na dodjeli MAC nagrada u Beogradu - 4 Domenica Žuvela nosi haljinu beogradske dizajnerice Tijane Krstić (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

S prednje strane toaleta ima bijele trake koje sežu od vrata te naglašavaju struk, kao i predio bokova koji ima atraktivne proreze. Sa stražnje strane dizajn haljine riješen je s poluotvorenim leđima na kojima se također nalaze trake, jedna deblja bijela i nekoliko tanjih u crnoj boji. Kreacija odostraga ima i raspor koji je otkrio štikle, a Domenica se odlučila za lakirane crne salonke.

Hana Huljić Grašo u crnom kombinezonu u kojem je nemoguće ostati neprimijećen Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo +1 Petar Grašo i Hana Huljić Grašo

Ženstvenu i glamuroznu kombinaciju lijepa glazbenica dodatno je podigla s krznenim ogrtačem, dok su se od modnih dodataka sjajno uklopile tanke viseće naušnice i otmjena crna torbica.

Domenica Žuvela na dodjeli MAC nagrada u Beogradu - 2 Haljina beogradske dizajnerice Tijane Krstić ima atraktivne proreze na bokovima (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju