Svi danas živimo ubrzanim načinom života i pod velikim smo stresom. Većina nas se nepravilno hrani i premalo se bavimo fizičkim aktivnostima. Zbog toga je Donat odlučio pokrenuti program detoksikacije pod nazivom Detox Mg

Ako želite pročistiti svoje tijelo, promijeniti prehranu i poboljšati svoje zdravlje, Detox Mg pravi je program za vas.

Glavni cilj Detox Mg programa je smanjivanje unosa toksina u tijelo

Na našem portalu objavljen je natječaj na koji su se mogli prijaviti svi kandidati sa željom za sudjelovanjem u ovom detoksikacijskom programu. Naposljetku je odabrano pet finalistica, a svaka od njih ima različita očekivanja od programa.

Nakon 50. godine sam nekako počela na život gledati drugačijim očima. Sad se osjećam dobro, ali u svakom slučaju bi se htjela osjećati još bolje, rekla je Aleksandra Svećnjak, jedna od finalistica. 

Što bih željela? Skinuti kile, ne pretjerano, tri kilograma bilo bi idealno, priznaje Christina Duić.Nutricionistica Kristina Aralica-Tušak napominje kako je glavni cilj programa smanjivanje unosa toksina u tijelo.

Prednost Detox Mg programa je to što ga svi koji to žele mogu provoditi od kuće.

To se, naravno, nabolje napravi promjenom prehrambenih navika. Velika prednost programa je to što ga svi koji to žele mogu provoditi od kuće. Potreban im je samo priručnik Detox Mg, dobra volja i čvrsta odluka da se 21 dan drže pravila iz tog priručnika, kaže Aralica-Tušak.

UČINCI DETOKSIKACIJE

Stručnjaci preporučaju da se ovaj program provodi jednom godišnje, najbolje u proljeće ili ljeto, ali slobodno ga možete provesti i tijekom ostatka godine. Nakon programa:

1. Imat ćete više energije

2. Bolje ćete spavati i ujutro lakše ustajati

3. Koža će biti glatka, navlažena i čista

4. Smanjit ćete tjelesnu težinu

5. Potaknut ćete cirkulaciju u tijelu

6. Ojačat ćete svoj obrambeni mehanizam

7. Obnovit ćete crijevnu mikrofloru i potaknuti rad probavnog trakta

8. Poboljšat ćete koncentraciju


Ako se i vi želite pridružiti programu, besplatno preuzmite svoj priručnik.

U njemu ćete saznati koje namirnice ne smijete jesti tijekom provedbe programa, pročitati niz recepata za ukusna jela i napitke, pronaći detaljan plan tjelovježbe i sve ostale informacije koja su vam potrebne za uspješno provođenje detkosikacije.

Napredak finalistica pratite i dalje na našem portalu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju