Otkrili smo što znači kada vam crna mačka prijeđe preko puta - jeste li spremni za novo šokantno otkriće?


Jedna ste od osoba koje vjeruju da crna mačka donosi nesreću? I to zato što vam je već „prešla preko puta“ i nakon toga ste postali najveći pehist na svijetu? Ili ste osoba koja se ne smatra praznovjernom pa takve priče ipak ne utječu na vaše ponašanje?

Kojoj god skupini pripadali, povijest je zabilježila niz neobičnih situacija koje su govorile u prilog vjerovanju da crna mačka donosi - nesreću.

Kako bi to provjerili, tim znanstvenika napravio je istraživanje koje je trajalo više godina, a rezultati su objavljeni upravo ovog studenog. Nas su iznenadili, a sigurno će i vas – crna mačka ne samo da ne donosi nesreću, već upravo suprotno! Od 24. do 27.11. donijet će vam vrlo opipljivu, 90% veću sreću!

Stoga pronađite ovu crnu mačku što prije, jer kada vam ona "prijeđe preko puta“ sa sobom dovlači najbolje moguće popuste! Samo ovog vikenda, od 24. do 27.11. crna mačka uvodi vas u Crni petak u svim Top Shop i Dormeo trgovinama, a cijene zahvaljujući njoj padaju za čak 90%!

Požurite i već danas ugrabite svoje omiljene Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Rovus i Wellneo proizvode uz uštede do fantastičnih 90%!

I da vam za kraj pomognemo i skratimo traganje, crnu mačku možete pronaći već sada ovdje!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju