Prijateljstvo je jedno od najdragocjenijih darova koje imamo u životu i obogaćuje nas na puno načina. Prijatelji nam pružaju podršku, smijeh, zabavu i razumijevanje kada nam je to najpotrebnije. Važnost prijateljstva ne može se dovoljno naglasiti. Život bez prijateljice je jednostavno nezamisliv i daje ogromnu dozu pozitivne energije.

Zato odvojite jedan dan samo za druženje s najvažnijom osobom u vašem životu – najboljom prijateljicom.
Niste sigurni gdje krenuti? Imamo plan za vas. Odvojite vrijeme, a mi vam predlažemo top 5 aktivnosti: šoping, kava i zdravi ručak, adrenalinska gaming zabava, beauty predah za novu frizuru i šminku i na kraju dana kino i kokice.
Najbolje od svega je što sve to možete na jednom mjestu bez brige o parkiranju, gubljenja vremena na mijenjanje lokacija i sl. Z Centar vaš je BFF centar nove generacije koji jedinstvenom ponudom šopingom i zabave spaja sve generacije.
Kad smo riješili što i gdje, treba definirati i kada. Idealan BFF dan mogao bi biti četvrtak ili kako ga zovu „mali petak“ – bliži se vikend, sredina radnog tjedna je iza vas i sada je pravo vrijeme za predah. I zato, nemojte odgađati, rezervirajte četvrtak 27.4. za svoj BFF dan.

5 prijedloga za nezaboravan BFF dan:

1. ŠOPING – poznato je da šoping oslobađa od stresa i podiže raspoloženje 😉 pa predlažemo da BFF dan započnete šopingom, istražite omiljene trgovine, isprobajte nove stvari i upotpunite garderobu must-have proljetnim komadima.

2. COFFEE BREAKE – s prepunim vrećicama najbolje je odmoriti uz šalicu kave u Zdravica i kavica, a zdravim ručkom iz Fit Stopa vratite energiju za nastavak vaše BFF avanture.

3. GAMING – tko kaže da je gaming rezerviran samo za dečke; bez obzira jeste li početnice ili iskusne igračice, svijet gaminga pruža neograničene mogućnosti. Kreirajte vlastite likove, istražite virtualne svjetove ili isprobajte različite sportove. U svakom slučaju, dobra zabava je zagarantirana u Hall Of Game.

PR PR Foto: PR

4. BEAUTY TIME – nakon adrenalinske zabave vrijeme je za uljepšavanje 😉 Isprobajte novu frizuru ili make-up, sredite nokte ili se jednostavno opustite na masaži u Z House of beauty.

5. KINO – za kraj BFF dana uživajte u „sedmoj umjetnosti“ u najmodernijim CineStar kino dvoranama na CineLady danu 27.4.
CineLady savršen je način da završite svoj nazaboravn dan s prijateljicom. Luda komedija MAFIJA MAMA nasmijat će vas do suza, a tu su i njabolje kokice 😉. Saznajte kako se amerikanka snašla u ulozi vođa mafijaškog carstva uz pomoć Monice Bellucci.
Osim filma na CineLady vas očekuju i piće dobrodošlice te pokloni iznenađenja.
Vidimo se u Z centru!

PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju